Recents in Beach

Όταν ο Μητσοτάκης “ξέχασε”… ότι αναβάθμισε Κολοκούρη και Τσουβάλα! [VIDEO]

 


Στο ερώτημα για ποιο λόγο αναβάθμισε πρόσωπα που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδιώξει μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε εμφανώς ενοχλημένος, επιλέγοντας να απαντήσει με fake news. Ίσως να ήταν από τις λίγες πραγματικά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που ακούσαμε να διατυπώνονται στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η ερώτηση της δημοσιογράφου Βίκυς Σαμαρά, και τα fake news Μητσοτάκη:

– Δημοσιογράφος « Ο κ. Τσίπρας σας κατηγόρησε ότι όχι μόνο κρατήσατε αλλά αναβαθμίσατε πρόσωπα τα οποία εκείνος εξεδίωξε μετά το Μάτι. Πώς απαντάτε σε αυτή την κριτική;

– Κ.Μητσοτάκης: «Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεστε»

– Δημοσιογράφος: «Στους Κολοκούρη και Τσουβάλα» 

– Κ. Μητσοτάκης: «Ο αρχηγός της αστυνομίας έγινε υπαρχηγός επί ΣΥΡΙΖΑ. Και στη συνέχεια λόγω της φυσικής επετηρίδας έγινε αρχηγός. Φαντάζομαι αν ήξερε κάτι ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε προχωρήσει σε αυτή την επιλογή».



Τι πραγματικά ισχύει για Τσουβάλα και Κολοκούρι:

Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας πράγματι έγινε αρχηγός της ΕΛΑΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το 2016 και αποστρατεύτηκε το 2018 μετά την τραγωδία στο Μάτι και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του, επέλεξε να κάνει τον κ. Τσουβάλα γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον Ιούλιο του 2019.

Σε ότι αφορά τον κ. Στέφανο Κολοκούρη, παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μην απαντήσει στην ερώτηση του Δημοσιογράφου, υπενθυμίζεται ότι είχε ελεγχθεί για τον αποτυχημένο ρόλο του στο Μάτι και αντί να εκδιωχθεί, αναβαθμίστηκε. Μάλιστα αυτή η επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να αναβαθμίσει τον κ. Κολοκούρη από αντιστράτηγο που ήταν μέχρι το 2019 σε Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, είχε προκαλέσει και την οργή των κατοίκων στο Μάτι οι οποίοι με επιστολή τους ζητούσαν να τον αποπέμψει.

Οι κάτοικοι, ανέφεραν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους, ότι ο «Ο κ. Κολοκούρης διατηρώντας μια από τις σημαντικότερες θέσεις που αφορούν στη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, με την παντελή απουσία του, μας άφησε να καιγόμαστε, κυριολεκτικά, αβοήθητους. Από μια φωτιά, η οποία έκαιγε, επί μία ώρα και, σε χαμηλή βλάστηση, προτού φτάσει στον πρώτο Οικισμό, από τους 5 συνολικά όμορους, που έπληξε».

Πηγή: koutipandoras.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">