Recents in Beach

Ο υπουργός χωρίς ντροπή ανακοίνωσε έργο ενταγμένο από το 2019 - Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου,στον κόσμο του, ....του παρέδωσε πλακέτα !!!

 


Ο δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου Σίμος Τσιλίκας ο οποίος έχει θέσει το θέμα της υπογειοποίησης του αρδευτικού Ερυθροποτάμου στο δημοτικός συμβούλιο. Εχει αναδείξει την καθυστέρηση της σημερινής κυβέρνησης σε σημείο να κινδυνεύει με απένταξη. 

 Παρενέβη  στην επίσκεψη Λιβανού και στην απονομή πλακέτας από το δήμαρχο δια μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Η ανάρτηση του Σίμου Τσιλίκα 

Δίχως καμία ντροπή και με περίσσιο θράσος ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων ήρθε στην περιοχή του Βορείου Έβρου να ανακοινώσει το έργο της υπογειοποίησης της κοιλάδας του Ερυθροποταμου,ένα έργο πνοής για την περιοχή του Ερυθροποταμου και γενικά για όλη την περιοχή του Διδυμοτείχου.

Μόνο που ο υπουργός ανακοίνωσε ένα έργο το οποίο και είναι ενταγμένο από το καλοκαίρι του 2019 στο μετρό 4.3.1 του ΠΑΑ από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Η δημοπράτηση του έργου είχε προγραμματιστεί στις 30 Οκτωβρίου ενώ η αποσφραγιση των προσφορών στις 4 Νοεμβρίου 2020.
Για όλα τα έργα προβλέπεται μια συγκεκριμένη διαδικασία αφού από την ώρα της ένταξης και για 18 μήνες μετά θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί η ανάληψη νομικών δεσμεύσεων.
Εφόσον περάσει το χρονικό διάστημα από την ώρα της ένταξης (18+6 μήνες) κινδυνεύει το έργο να χαθεί κ να απενταχθει από το πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Η ερώτηση είναι η εξής : Σήμερα που μιλάμε, υπάρχει μειοδότης του έργου???
Μέσα σε όλα αυτά ο δήμαρχος Διδυμοτείχου παρέδωσε και τιμητική πλακέτα στον υπουργό... κάποιοι ,χωρίς να αντιλαμβάνονται βασικά πράγματα, συνεχίζουν να βρίσκονται στον κόσμο τούς .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">