Recents in Beach

«Λάθος η ανάρτηση του Καλλιάνου» λέει η Νέα Δημοκρατία χωρίς να τον διαγράψει.

 


Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, υποστήριξε ουσιαστικά πως η 17χρονη που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό το έκανε για να αποσπάσει χρήματα.«Θα δώσω... επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13…». Λίγη ώρα αργότερα και μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος ο βουλευτής απέσυρε την ανάρτησή του και προχώρησε σε νέα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να σχολιάσει ότι «η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ιδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται οπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας».

Επίσημη θέση στην πολύκροτη ανάρτηση του βουλευτή της Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Σεμέδο πήρε πριν λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, παραδέχεται ότι «η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος», ωστόσο δεν εξετάζεται η διαγραφή του με το ιδιαίτερα θολό επιχείρημα ότι «τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται οπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας».

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγορούσε την κυβέρνηση για σιωπή και απραξία επί του ζητήματος.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, υποστήριξε ουσιαστικά πως η 17χρονη που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό το έκανε για να αποσπάσει χρήματα.«Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13…»

Δε δίστασε μάλιστα να κατηγορήσει και τους γονείς της κοπέλας, σχολιάζοντας χυδαία: «Πρώτα από όλα ντροπή στους γονείς τους που τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ».

Λίγη ώρα αργότερα και μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος ο βουλευτής απέσυρε την ανάρτησή του και προχώρησε σε νέα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Γιάννη Καλλιάνο:

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ιδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται οπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας.

Η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με οτι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποια πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά οπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία.»

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της κυβέρνησης επέλεξε να πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της ανήλικης καταγγέλλουσας για βιασμό, σε μία δικαστική υπόθεση που παραμένει ανοιχτή.

Ο βουλευτής της ΝΔ, τοποθετήθηκε με την ανάρτησή του για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ, δεν παύει να είναι κατηγορούμενος. 

nonews-news.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">