Recents in Beach

ΑΚΚΕΛ σε υπουργό Σκρέκα: Δώστε ξύλινες κολόνες της ΔΕΗ για ανοικοδόμηση σταβλικών εγκαταστάσεων πυρόπληκτων κτηνοτρόφων

  


  Επιστολή έστειλε το ΑΚΚΕΛ στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, ζητώντας να ενεργήσει ώστε να χρησιμοποιηθούν παλιές ξύλινες κολόνες της ΔΕΗ ως υλικό ανοικοδόμησης πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων κτηνοτρόφων σε πυρόπληκτες περιοχές.

 

 

---------------------- Το κείμενο της επιστολής ----------------------

 

ΣΧΕΤ.:           Πρόταση του ΑΚΚΕΛ για χρησιμοποίηση ξύλινων κολόνων  της ΔΕΗ ως υλικών οικοδόμησης κατεστραμμένων σταβλικών και άλλων εγκαταστάσεων πυρόπληκτων κτηνοτρόφων

 

            Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

            Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι κτηνοτρόφοι στις πυρόπληκτες περιοχές έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές σταβλικών εγκαταστάσεων και ζώων και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Μία παράμετρος των προβλημάτων τους αφορά την ανοικοδόμηση σταβλικών και άλλων κατεστραμμένων εγκαταστάσεων εν όψει και του επερχόμενου χειμώνα υπάρχουν κοπάδια που έχουν καεί οι σταβλικές εγκαταστάσεις και κυριολεκτικά απορούμε πώς θα ξεχειμωνιάσουν.

Το ΑΚΚΕΛ θα ήθελε να σάς προτείνει να εξασφαλίσετε την παροχή παλιών κολόνων που έχουν αφαιρεθεί από την ΔΕΗ για να χρησιμοποιηθούν όμως από τους κτηνοτρόφους ως υλικό ανοικοδόμησης πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων στην θέση αυτών που έχουν καταστραφεί από τις φωτιές στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ελπίζουμε στην άμεση και θετική ανταπόκρισή σας, ώστε οι οικοδομικές εργασίες να ολοκληρωθούν εγκαίρως πριν από την αλλαγή των καιρικών συνθηκών.

 

Με τιμή,

            [Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">