Recents in Beach

ΑΚΚΕΛ προς εισαγγελείς: «Το δις εξαμαρτείν ουκ εισαγγελέως σοφού»

 


«Τί δι@ολο κάνουν οι δικαστικοί;» είναι το ερώτημα στο στόμα όλων των Ελλήνων όταν βλέπουν τις συμμορίες γύρω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη, να προσπαθούν να επιβάλουν μία κατάσταση, που είναι αδιανόητο και απαγορευτικό να υπάρχει σε μία χώρα, η οποία υποτίθεται ότι έχει δημοκρατικό πολίτευμα (αποδείχθηκε ότι έχουμε χούντα). Τα υποτιθέμενα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, παράνομα, αυθαίρετα και εντελώς φασιστικά, έχουν αφαιρέσει αναφαίρετα δικαιώματα που δεν μπορούν να αφαιρεθούν σε καμία απολύτως περίπτωση και (σε περιβάλλον Δημοκρατίας) είναι στην ίδια "τάξη" δικαιωμάτων όπως τα "βιολογικά δικαιώματα" της αναπνοής, ανάπαυσης-ύπνου, τροφής. Έχει γίνει μία απόλυτη ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Αυτά τα μέτρα επιβάλλονται και προσπαθούν να τα δικαιολογήσουν με ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ όπως και τα Μνημόνια: έκτακτη ανάγκη, μεγάλος κίνδυνος, μοναδική λύση, «ανευθυνότητα των Ελλήνων», «δικαίωμα του κράτους» και άλλες διεστραμμένες χουντικές κατασκευές και μαρκετίστικα σλόγκαν από την εποχή του lifestyle. Και φυσικά με τον SKAI να πρωτοστατεί (κάνει το pull στους υπόλοιπους), το MEGA να ακολουθεί (παλιά πρωτοστατούσε) μαζί με όλα τα κανάλια πανελλαδικής, αν και το OPEN φαίνεται να άρχιζε να διαχωρίζεται κάπως. Την περιουσία των Ελλήνων, τις συχνότητες εκπομπής, τις μετάλλαξαν σε όπλα στραμμένα κατά των Ελλήνων πολιτών.

Στην αρχή των Μνημονίων, η Δικαιοσύνη ταυτίστηκε πάνω στην κυβερνητική κατεύθυνση εντελώς άκριτα. Έβρισκε νόμιμη κάθε πτυχή του Μνημονίου, άσχετα αν ποτέ δεν δόθηκαν στοιχεία από την εκάστοτε κυβέρνηση και δεν έγινε έλεγχος για τη νομιμότητα και αναλογικότητα των μέτρων που επιβάλλονταν. Όταν μετά από λίγο καιρό (αφού έγινε η μεγάλη καταστροφή στην κοινωνία) βγήκαν τα μνημονοειδή από το εξωτερικό και έλεγαν ότι έκαναν λάθος κατά της Ελλάδας, ενώ στην Ελλάδα πολλοί από τους οποίους είχαν λυσσάξει υπέρ του Μνημονίου και κατά του ελληνικού λαού κατηγορώντας μας όλους για ανευθυνότητα, επιπολαιότητα κλπ, παραδέχτηκαν δημόσια ότι έλεγαν ψέματα, ότι ήταν υποχρεωμένοι(ες) να τα πούνε κλπ, ΚΑΝΕΝΑΣ δικαστικός δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ.

Δηλαδή βγήκαν δημόσια σε όλο τον κόσμο και παραδέχτηκαν με το πιο ανοιχτό και κραυγαλέο τρόπο ότι έδωσαν σφαλιάρες, κλωτσιές, χαστούκια στην Δικαιοσύνη, την κορόιδεψαν και την παραπλάνησαν συνειδητά, έφτυσαν κατάμουτρα τους δικαστικούς και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ούτε καν κάλεσε κάποιον ή κάποια από αυτούς ή αυτές έστω για εξηγήσεις αν όχι για ποινική δίωξη. Ένα μικρό αλλά κραυγαλέο παράδειγμα είναι η από το 2014 ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, η οποία παραδέχθηκε ότι από το κανάλι της, δεν δημοσιοποίησε γεγονότα όταν ξεκινούσε η εποχή των μνημονίων και ότι ... τα πήρε στο μαξιλάρι της, ενώ επιβραβεύτηκε από την συμμορία με ευρωβουλευτιλίκι. Το υγιές θα ήταν η Δικαιοσύνη να μπουζουριάσει όλα αυτά τα μνημονοειδή όντα στην Ελλάδα και εξωτερικό (τουλάχιστον για παραπλάνηση της Δικαιοσύνης), να βάλει την Interpol να τους κυνηγάει και αυτοί να κρύβονται σε τρύπες για να ξεφύγουν. Η αρρωστημένη στάση (και αμνησία) των δικαστικών έχει οδηγήσει πολλούς να λένε ότι η Δικαιοσύνη δεν απεικονίζεται πια από μία γυναίκα με τη ζυγαριά, αλλά από μία κότα! Δεν μπορεί να σάλεψαν τόσοι, κάποια βάση θα έχουν!

Οι πολίτες έχουν υγιή και απόλυτα δικαιολογημένη επιφύλαξη απέναντι στους κυβερνώντες λόγω του εξαιρετικά "ανέντιμου πρότερου βίου" σε σχέση με τη διαφθορά, στην οποία είναι βουτηγμένη η κυβέρνηση και απλώς δεν τους εμπιστεύονται. Η ακαδημαϊκή, ιατρική, πολιτική διαφθορά μαζί με την διαφθορά στα Media, που κυριαρχούν στην Ελλάδα για δεκαετίες, έχουν συντονιστεί και ολοκληρωθεί με τρόπο ώστε να καταργούν το Σύνταγμα και τις διεθνείς προστασίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η αντίσταση των πολιτών είναι αντίσταση κατά της διαφθοράς. Η διαφθορά τώρα εκφράζεται με την απόπειρα υποχρεωτικής επιβολής εμβολιασμού και διακρίσεων κατά πολιτών.  

Θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και κατακτήσεις στον Ευρωπαϊκό χώρο χρησιμοποιούνται στα χέρια του πρωθυπουργού και των συνενόχων του μέσα στην κυβέρνησή του ως προνόμια και παροχές, τα οποία αυτοί δίνουν στους πολίτες υπό την προϋπόθεση ότι οι πολίτες θα πειθαρχήσουν και θα συμμορφωθούν στην επιβολή χουντικών διοικητικών μέτρων και χουντικών ιατρικών παρεμβάσεων. Χωρίς να αποδειχθεί (επιστημονικά και νομικά) η βάση τους, χωρίς οι πολίτες να έχουν ενημερωθεί σωστά και χωρίς φυσικά να έχουν διαθέσιμες όλες τις εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με τα πραγματικά διαθέσιμα εμβόλια και όχι τα φαρμακευτικά σκευάσματα της Pfizer κλπ που επιβάλλονται ως εμβόλια.

            Αν η Δικαιοσύνη θέλει να μην κάνει το ίδιο “λάθος” επί Μνημονίων, οφείλει ΤΩΡΑ να ξηλώσει όλους όσους μπλέχθηκαν και χειρίστηκαν αυτό που ονομάστηκε «υγειονομική κρίση», με πρώτους από όλους τα ΔΣ και Πειθαρχικά όλων των Ιατρικών Συλλόγων και να ορίσει νέα αντιπροσωπευτικά και όχι κομματικά. Επίσης να θέσει υπό κοινωνικό έλεγχο και χρήση τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας για να λειτουργήσουν σύμφωνα με την δεοντολογία και όχι ως μητσοτακικά τζουκμπόξ (“χρήμα για “τραγούδι”).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">