Recents in Beach

"Περιφερειακή Σύνθεση": «Παροιμία: Το ψέμα έχει κοντά πόδια»

 


Με την παραπάνω παροιμία ο λαός μας θέλει, με έναν εύγλωττο τρόπο, να δείξει ότι καθετί ψεύτικο τελικά καταπίπτει και πάντα αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Πριν μερικούς μήνες όταν είχε κλείσει η συνοριακή είσοδος της Νυμφαίας με αποτέλεσμα η Περιφέρειά μας να εκτεθεί αλλά και να στερηθεί αρκετές δεκάδες χιλιάδες επιπλέον τουριστών, είχαμε επισημάνει στον Περιφερειάρχη και την διοίκησή του, τις παραλείψεις τους. Μας είχαν απαντήσει με υποκρισία ότι η αρμοδιότητα δεν ανήκει στην Περιφέρεια αλλά στο κράτος και στα Υπουργεία και με μία σειρά από προφάσεις κατέληγαν στο ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνουν κάτι.

Τη Δευτέρα 06/09 με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Περιφερειάρχης επιχαίρει για παρεμβάσεις που θα γίνουν στον μεθοριακό σταθμό Κήπων, σύμφωνα με αναμενόμενη πρωτοβουλία της κυβέρνησης και θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΕΠ της ΑΜΘ.

Οφείλουμε, λοιπόν, εκτός από το να συγχαρούμε την κυβέρνηση, να τονίσουμε στον Περιφερειάρχη, ότι μία τέτοια σύσκεψη όφειλε να έχει συγκαλέσει ο ίδιος από τον χειμώνα για την Νυμφαία, αλλά και για όλες τις μεθοριακές εισόδους της Περιφέρειας ΑΜΘ, να συμφωνήσει με την κυβέρνηση ώστε να είχε προχωρήσει σε μία σειρά έργων για να μην εκτεθεί η χώρα και να μην τρέχει για ακόμη μία φορά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να περισώσει την κατάσταση.

Επισημαίνουμε στον Περιφερειάρχη ότι, παρά το γεγονός ότι το έργο στους Κήπους προχωράει και φυσικά επικροτούμε την εξέλιξη, ο ίδιος έχει την υποχρέωση να προωθήσει έργα στην Νυμφαία και στις άλλες συνοριακές εισόδους αντί να κάθεται αναμένοντας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και αυτός να περιορίζεται στην μοναδική ενασχόληση που ασκεί με επιτυχία δηλαδή την έκδοση Δελτίων Τύπου.

Η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, η προσέλκυση τουρισμού, ο περιορισμός της ανεργίας κ.ο.κ. δεν επιτυγχάνονται αποκλειστικά με την έκδοση Δελτίων Τύπου!

,

Από το Γραφείο Τύπου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">