Recents in Beach

Θρίαμβος του επιτελικού κράτους..

 


Τα στατιστικά στοιχεία των ημερών δείχνουν την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα των εμβολιασμών. Οι αρχικές εξαγγελίες προέβλεπαν τείχος ανοσίας -δηλαδή πλήρη εμβολιασμό του 70% του πληθυσμού- μέχρι τον Ιούνιο. 


Μετά το πήγαν για Σεπτέμβριο. Αυτό σήμαινε ότι σήμερα έπρεπε να... έχουμε 7 εκατ. πλήρως εμβολιασμένους. Με τα πιο πρόσφατα δεδομένα έχουμε 5,7. Και ο ρυθμός επιβραδύνεται σημαντικά. Πολλές περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζουν πλέον ελάχιστους εμβολιασμούς.
Η κυβέρνηση απέτυχε να φέρει εις πέρας μια σοβαρή και πειστική καμπάνια για το ζήτημα. Αντί να κοιτάξει πώς θα πείσει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, άρχισε να ανοίγει μέτωπα. Τα έβαλε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων -το οποίο είναι εμβολιασμένο σε πολύ υψηλά ποσοστά-, εξήγγειλε τιμωρητικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, έδωσε μπαχτσίσι στους νέους για να τους δελεάσει, έπαιξε με την ιδέα να εμβολιάσει υποχρεωτικά κατηγορίες εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Δεν κατάφερε τίποτα. Μετά τα έβαλε με την αντιπολίτευση αναζητώντας υπονομευτές του «σχεδίου Ελευθερία» εκεί που δεν υπήρχαν. Τώρα το κύρος της όλης προσπάθειας υπονομεύεται και από πληροφορίες για βιομηχανίες πλαστών πιστοποιητικών και εμβολιασμούς μαϊμού.

Είμαστε λοιπόν μπροστά στο τέταρτο κύμα, με τους εμβολιασμούς εκτός στόχων και με ένα ΕΣΥ να οδηγείται μεθοδευμένα στην κατάρρευση. Το επιτελικό κράτος στα καλύτερά του. Σκοπεύει άραγε κάποιος από την κυβέρνηση να κάνει κάτι;  Ή θεωρούν ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο;...
ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">