Recents in Beach

Τσίπρας υπέρ της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

 


Τόνισε στους ευρωσοσιαλιστές πόσο κρίσιμη είναι προκειμένου να προωθηθούν προοδευτικές λύσεις και να ηττηθούν δεξιές κυβερνήσεις.


Την... κρισιμότητα της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων για την επίτευξη προοδευτικών λύσεων και την ήττα δεξιών κυβερνήσεων τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο δείπνο εργασίας των ευρωσοσιαλιστών με σοσιαλιστικά κόμματα δυτικών Βαλκανίων, τόνισε πόσο κρίσιμη είναι η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων για να προωθηθούν προοδευτικές λύσεις και να ηττηθούν δεξιές κυβερνήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Σλοβενίας για την κοινή πλατφόρμα τεσσάρων κομμάτων της αριστεράς και της κεντροαριστεράς απέναντι στη δεξιά κυβέρνηση και ενόψει των εκλογών του 2022.


Η συνεργασία αυτή αποτελεί πρότυπο για την περιοχή, αλλά και για γενικότερα, διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: Ο αγώνας των προοδευτικών δυνάμεων δίνεται τόσο κατά των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, όσο και απέναντι σε ακροδεξιές δυνάμεις που βρίσκονται και εντός των συντηρητικών κυβερνήσεων.

Κάτι μας λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τα έλεγε αυτά στους ευρωσοσιαλιστές για να τα ακούει η …Φώφη Γεννηματά, που επίσης παραβρίσκονταν στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Λιουμπλιάνα!

Βασίλης Σκουρής (ieidiseis.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">