Recents in Beach

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώσθηκε με καρκίνο - Το μήνυμά της

 


Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο. "Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο" έγραψε στην ανάρτησή της.

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook

Η 67χρονη σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο». «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο» έγραψε στην ανάρτησή της η κα. Μπακογιάννη.

«Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​ Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε» συνεχίζει η Ντόρα Μπακογιάννη και καταλήγει: «Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.​»

Το πολλαπλό μυέλωμα είναι ο πιο κοινός τύπος πρωτοπαθούς καρκίνου των οστών.

news247. gr

Το μήνυμα του Αντωναρου

Εύχομαι από την καρδιά μου στην παλιά (απο την περίοδο προ πολιτικής) και καλή μου φίλη Ντόρα Μπακογιάννη να βγει νικήτρια από τη μεγάλη μάχη που δίνει για την υγεία της. Είναι δυνατός άνθρωπος. Κι είναι ιδιαίτερα χρήσιμος άνθρωπος για τον τόπο. Καλή δύναμη, Ντόρα!

Ευάγγελος Αντωναρος στο fb 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">