Recents in Beach

ΑΚΚΕΛ: Κούρτς - Σαρκοζί αποκαλύπτουν την διαφθορά Μητσοτάκη - Χαρδαλιά σε λαδώματα των Media και μαύρες εκλογικές δαπάνες

  


Η παραίτηση του καγκελαρίου της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς, λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ότι έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ σε φιλικά Media για να γράφουν θετικά για αυτόν (όπως δηλαδή κάνει και ο Μητσοτάκης) και να επηρεάζει το δημοσιοποιημένο αποτέλεσμα δημοσκοπήσεων (όπως πάλι κάνει ο Μητσοτάκης), ήταν το δεύτερο "κακό" για τον Μητσοτάκη, επιβάλλοντας οδυνηρή σύγκριση για τον Μητσοτάκη.

Το πρώτο "κακό" αφορούσε τον Νικολά Χαρδαλιά μετά από την καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί σε φυλάκιση, για τον ΙΔΙΟ λόγο, δηλαδή για παρανομίες σε προεκλογικές δαπάνες. Την ίδια χρονική περίοδο και οι δύο ξεπέρασαν τις προεκλογικές δαπάνες αλλά με την διαφορά ότι η διαφθορά στην Γαλλία δεν έχει φτάσει στο επίπεδο της Ελλάδας επί καθεστώτος Μητσοτάκη-Σημίτη. Ο Σαρκοζί καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί λειτουργεί η Δικαιοσύνη και δεν χαρίζεται ούτε σε πρώην Πρόεδρο. Στην Ελλάδα όμως τον Μάρτιο του 2020 λίγες ημέρες ή ώρες πριν αναλάβει ο Χαρδαλιάς την Πολιτική Προστασία, για να μας το παίζει ήρωας του κορονοϊού και να μας κουνάει το δάχτυλο, με φωτογραφική διάταξη σε νομοσχέδιο, ο Χαρδαλιάς, ο Άδωνης και διάφοροι άλλοι απαλλάχθηκαν από πρόστιμα και ποινικές ευθύνες για δικές τους παραβάσεις και υπερβάσεις σε χρηματοδότηση κατά την προεκλογική περίοδο. Σαρκοζί, γεννήθηκες σε λάθος χώρα.

Για τον Χαρδαλιά το καθεστώς Μητσοτάκη απλώς έσβησε ό,τι έκανε και ο Μητσοτάκης απλώς τάισε υποτιθέμενους "δημοσιογράφους" με πολύ περισσότερα (κοντά 100 εκατομμύρια) από ότι ο ψιλικατζής Κουρτς. Και εσύ Κουρτς σε λάθος χώρα γεννήθηκες.

            Η εξέλιξη για τον Σαρκοζί όσο για τον Κούρτς μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, είναι δύο πλήγματα στην ετοιμόρροπη ΝΔ η οποία έχει καταντήσει αυτό που στα αγγλικά είναι γνωστό ως shithole του Μητσοτακέικου και του Σημίτη. Όσοι Νεοδημοκράτες βρίσκουν ευχάριστο το περιβάλλον, να τους χαίρονται, αλλά ο ελληνικός λαός που δεν έχει βρωμίσει από την διαφθορά και χρειάζεται να αναπνεύσει Ελευθερία και Κάθαρση, ας τα βλέπει αυτά και να κάνει συγκρίσεις ώστε στις εκλογές όλους αυτούς γύρω από τον Μητσοτάκη να τούς στείλει στην τρύπα τους.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">