Recents in Beach

Δεξιό σάιτ: Ο Τσίπρας έχει 32% και ο Μητσοτάκης 26%

 


Κάντε μια σούμα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια κι αν βγάλετε 40% που σας δίνουν οι βορειοκορεατικές, εμείς θα βγούμε γυμνοί στο Σύνταγμα κραυγάζοντας.

Η δεξιά πολυκατοικία σπαράσσεται από κόντρες, ανταγωνισμούς, χτυπήματα κάτω από τη μέση, πισώπλατες μαχαιριές. Τελευταία υπόγεια, αλλά πολύ σκληρή κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι εκδίδει fake ανακοινώσεις. Σύμπτωση ότι και οι δύο εκλέγονται στη Φθιώτιδα; Οχι ασφαλώς.

Πρόκειται για φαινόμενο που αποκαλύπτει πως τρίζει για να μην πούμε παραφράζοντας το Σαίξπηρ πως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του Μητσοτάκη. Κι΄ αυτό πηγάζει από τα μηνύματα τις ραγδαίας κατάρρευσης που λαμβάνουν όλοι σχεδόν (εκτός από τους δημοσκόπους και τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ). Το μήνυμα έχει λάβει ένα πασίγνωστο σάιτ της δεξιάς πολυκατοικία το οποίο επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον προκαλεί να κάνει πρόωρες εκλογές, τις οποίες όμως δεν πρόκειται να κάνει, γιατί το ποσοστό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι 26% και του Αλέξη Τσίπρα 32%.

Το εξόχως επιθετικό και αποκαλυπτικό δημοσίευμα του σάιτ antinews.gr έχει τίτλο:

Όλοι απέναντι, περιμένοντας να τον… μαυρίσουν (μαζί τους κι ο Κουμπάρος;)

Όταν βλέπετε να εντείνονται οι βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις σημαίνει ότι ο… παραλίγο Μωυσής βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Το έχουμε γράψει πολλάκις.

Όταν είσαι ισχυρός, δεν χρειάζεται να το διατρανώνεις.

Άρα, όταν σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση ή όποτε έχει στραπατσαριστεί το προφίλ σου ένεκα αβελτηρίας ή ανεπάρκειας βγαίνεις και λες πόσο μεγάλη την έχω τη διαφορά με τον Τσίπρα, εξυπακούεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κοινώς… βρίσκεσαι σε ελεύθερη πτώση και προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα…

Έλα όμως που πια δεν συμμαζεύονται, με τα θύματα των… αρίστων να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά από την αδιανόητη αναλγησία, ανικανότητα, διαφθορά και εθελοδουλία τους και την προσμονή του… μαυρίσματος να αποτελεί τη μοναδική γραμμή άμυνας που τους έχει απομείνει μπας και καταφέρουν να επιβιώσουν.

Σταχυολογούμε:

– Οι υγειονομικοί παρέα με τους πυροσβέστες που από εκεί που τους ηρωοποιούσαν δεν φτάνει που τους καταδίκασαν στην πείνα, εσχάτως τους ξυλοφορτώνουν κιόλας.

– Οι εξαθλιωμένοι από πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ. που φορτώθηκαν στη βολική κλιματική αλλαγή, οι οποίοι ψάχνουν μάταια να βρουν την έρμη την κρατική συμπαράσταση.

– Οι συνταξιούχοι που εξαπατήθηκαν για μια ακόμη φορά.

– Η μεσαία τάξη που οδηγείται σε σύνθλιψη μέσω της εκμετάλλευσης του κορονοϊού για να ευνοηθούν ντόπιοι και αλλοδαποί νταβατζήδες.

– Μαζί της και ο υπόλοιπος λαός που θα πει το ψωμί ψωμάκι στον δρόμο της ολέθριας πράσινης μετάβασης, όπου στο τέλος του οι αδηφάγοι ολιγάρχες δεν θα μπορούν να περπατήσουν από τις ξεχειλωμένες κοιλιές (πρόκειται για το διαβόητο great reset).

– Οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι που βρίζουν αμφότεροι την κυβέρνηση που τους έβαλε να φαγώνονται για να επισκιάσει τα διαχειριστικά εγκλήματά της.

– Οι πατριώτες κοψοχέρηδες που δεν δύνανται να πιστέψουν ότι η ψήφος τους όχι μόνο δεν έστειλε στα σκουπίδια την επαίσχυντη συμφωνία, αλλά χάραξε και την πορεία για τις Πρέσπες του Αιγαίου (… ας είναι καλά οι Σκοπιανοί που θα αυτοδιαλυθούν, μονολογούν ντροπιασμένοι).

– Όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα κοράκια των funds και των τραπεζών που ετοιμάζονται να τους αρπάξουν το βιος τους.

– Όσοι φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, για να μην τους σφάξουν εξαιτίας της ανύπαρκτης αστυνομίας, που κατάντησε να παίρνει εντολές από έναν επαγγελματία αριστερούλη, κάνοντας τα στραβά μάτια στην ανομία των συμπαθών Ρομά, ενώ δέρνει άλλους ένστολους.

– Όσοι δεν θέλουν να μπολιαστούν με κουλτούρες που δεν μπολιάζονται για ευνόητους λόγους.

– Όλοι αυτοί που σιχάθηκαν να ακούν, να διαβάζουν και να πληρώνουν επί της ουσίας από την τσέπη τους τους καθεστωτικούς κονδυλοφόρους και τη βδελυρή προπαγάνδα τους.

– Οι υπόλοιποι που θέλουν να κατοχυρώσουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης που επιχειρεί να τους στερήσει η δικτατορία του μητσοτακισμού (η χουντικής εμπνεύσεως ρύθμιση για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν αφήνει πλέον περιθώριο αμφιβολίας).

– Ίσως κι ο Κουμπάρος, ο οποίος κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων (βλέπε: Νέα ανάκριση για το “Noor1”! Απόφαση κόλαφος του δικαστικού συμβουλίου) , ενδεχομένως να εγκαταλείψει τα… χτυπήματα δυσαρέσκειας από τα ΜΜΕ του και να αρχίσει τα… καταστροφικά. Ο νοών νοείτω…

Κάντε μια σούμα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια κι αν βγάλετε 40% που σας δίνουν οι βορειοκορεατικές, εμείς θα βγούμε γυμνοί στο Σύνταγμα κραυγάζοντας… ΖΗΤΩ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Δυστυχώς, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, κινείστε στο 25%, βαριά 26%.

Αν τολμάτε κάντε εκλογές πάραυτα για να το διαψεύσετε.

Δεν τολμάτε όμως, καθώς ξέρετε ότι είναι αναπόφευκτη η επερχόμενη… πίτσα (δικός σας ο χαρακτηρισμός), διότι παρά τη δημοσκοπική διαστρέβλωση ο Τσίπρας παραμένει στο 32% (άντεξε το ’19 και θα συντριβεί τώρα;), με μεγάλες πιθανότητες να απορροφήσει και τα βαρουφάκια ποσοστά.

Είναι το αντι-μητσοτακικό μέτωπο… ηλίθιοι και κάπου πρέπει να εκφραστεί.

Και μην βαυκαλίζεστε ότι θα πάρετε πίσω τους ρεζιλεμένους δεξιούς για να το αναχαιτίσετε.

Θέλατε και δυο τετραετίες…

Χα χα χα…!!!

eretikos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">