Recents in Beach

Ποιος… υποτίμησε τη σχέση Τσίπρα-Ιερώνυμου;


 Όταν αποκαλύφθηκε ότι η Ιερά Σύνοδος είχε αποφασίσει από τις 3 Νοεμβρίου να ζητήσει rapid test στους ναούς ενώ οι διαρροές του Μαξίμου έλεγαν ότι υπήρξε επικοινωνία του Μαξίμου με την Αρχιεπισκοπή στις… 4, επιτελείς του πρωθυπουργού δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους για την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση.

 Όταν... μάλιστα, έγινε γνωστό και το τηλεφώνημα Τσίπρα-Ιερώνυμου για το θέμα, όπου υπήρξε συμφωνία των δύο ανδρών, τότε κόπηκαν τα γέλια όσων στο Μαξίμου έκαναν πλάκα ότι «με αυτά που ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Εκκλησία δε θα τού ξαναμιλήσει». 

Προφανώς, λοιπόν, κάποιοι έχουν υποτιμήσει μία εξαιρετικά ιδιαίτερη σχέση που έχουν ο πρώην πρωθυπουργός και ο προκαθήμενος της ελλαδικής Εκκλησίας, η οποία, άλλωστε, έχει «ατσαλωθεί» στα δύσκολα. Ο Neo δεν μπορεί να πει περισσότερα επί του θέματος, αλλά αρκείται να διαβεβαιώσει τους αναγνώστες του πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθετε τροπολογία για rapid test στους ναούς και ο Αλέξης Τσίπρας επετίθετο στην κυβέρνηση για το ίδιο θέμα, γνώριζε πολύ καλά ότι δε θα χαλάσει καθόλου η σχέση του με τον Αρχιεπίσκοπο…


matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">