Recents in Beach

Αλέξης Τσίπρας : « 'Ηρθε η ώρα να φεύγουν το συντομότερο δυνατόν» - «είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έζησε η Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση»- Ξεκίνησε το σκληρό ροκ από τη Χαλκίδα


 Ανεβάζει τους τόνους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκκίνηση της «νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον ελληνικό λαό». Από την Εύβοια και συγκεκριμένα την Χαλκίδα, ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη καλώντας τον κόσμο «να ανοίξει τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη στις επόμενες εκλογές» που «θα φέρει την πολιτική αλλαγή και  την προοδευτική διακυβέρνηση».


Ο... αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στόλισε» την κυβέρνηση λέγοντας πως «είναι η χειρότερη που έζησε η Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση» χαρακτηρίζοντάς την «κυνική, χυδαία, επικίνδυνη» και καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως «ήρθε η ώρα να φεύγουν το συντομότερο δυνατόν».


Αναφέρθηκε στον «ιδιαίτερο συμβολισμό» του ξεκινήματος από την Βόρεια Εύβοια, έναν τόπο που «έχει βιώσει με το πιο σκληρό τρόπο την εγκατάλειψη και την εγκληματική ανικανότητα της χειρότερης κυβέρνησης που έζησε η Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση».



Πορεία προς το 3ο συνέδριο 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε το στόχο του κομματος το επόμενο διάστημα «να βρεθεί παντού» με τελικό σκοπό την ενδυνάμωση στην πορεία προς το 3ο συνέδριο .«Να ανοίξουμε τις πόρτες του σε νέα μέλη, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες και να ανοίξουμε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη στην επομένη εκλογική μάχη της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης», είπε.

Πριν την τελική πολιτική μάχη, όπως την χαρακτήρισε, ανέδειξε μια άλλη μάχη που έχουμε μπροστά μας, όπως είπε. Τη «μάχη για την ίδια τη ζωή. Που κοντεύει τα δυο χρόνια κι όμως δεν λέει να κοπάσει. Φουντώνει διαρκώς, πάνω στην ανικανότητα και τον κυνισμό ενός πρωθυπουργού που δειλιάζει να αναμετρηθεί με την πραγματικότητα».

Στο σημείο αυτό κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ζει στον δικό του κόσμο, οχυρωμένος μέσα στα ψέματα, την προπαγάνδα, τον εναγκαλισμό με την κρατικοδίαιτη ελίτ και τη διαπλοκή που επανήλθε για να καλύψει το χαμένο έδαφος της προηγούμενης πενταετίας, που βρέθηκε αποκομμένη από τον ομφάλιο λώρο από τον κύριο αιμοδότη της, το κράτος και το κρατικό χρήμα».

Πανδημία και Μητσοτάκης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε εκτενώς στην πανδημία, τονίζοντας ότι ο Νοέμβριος του 2021 είναι χειρότερος από τον Νοέμβριο του 2020 όταν δεν είχαμε εμβόλιο, μονοκλωνικά, αλλά και γνώση και έχρισε βασικό υπεύθυνο για τη δραματική πορεία την κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε εκτενή αναφορά στα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με την Εκκλησία και την εξαίρεσή της από τα υποχρεωτικά rapid tests για τους ανεμβολίαστους πιστούς.

Στο θέμα που προέκυψε με τους ιερούς ναούς ανέφερε πως «είναι αθλιότητα αυτό που επιχειρήθηκε με την Εκκλησία. Άφησαν απροστάτευτους τους πιστούς και εξαίρεσαν τους χώρους λατρείας. Όταν το επισημάναμε αντί να το διορθώσουν έπεσαν ακόμα πιο βαθιά στο βούρκο της χυδαιότητας».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για αφόρητη πραγματικότητα με πρωτοφανείς ανατιμήσεις αλλά και την «κοροϊδία με την αύξηση του κατώτατου μισθού 50 λεπτά την ημέρα».

► «Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Χαλκίδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">