Recents in Beach

Αρνητής της αυτοκριτικής...

 


Ως άρτια χαρακτήρισε ο Κυριάκος την εκστρατεία εμβολιασμού που οργάνωσε ο ίδιος και η κυβέρνηση του. Φανταστείτε δηλαδή να μην είχαμε... 17.000 νεκρούς και να μην ήταν άδεια τα εμβολιαστικά κέντρα. Με καπνογόνα και βεγγαλικά θα έκανε το διάγγελμα.


*** Ξεκινά η απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων ενηλίκων στους κλειστούς χώρους. Όχι σε όλους. Στις εκκλησίες θα μπαίνουν έτσι οι πιστοί. Φορώντας μόνο τη μάσκα τους γιατί το rapid ή pcr test δεν είναι υποχρεωτικό υπενθυμίζω για την είσοδο. Η εγκύκλιος κάνει λόγο για σύσταση και φυσικά δεν γίνεται κανένας έλεγχος.

*** Θα μπαίνουν, επίσης, στα σούπερ μάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκεί δηλαδή που παρατηρείται ο μεγαλύτερος συγχρωτισμός. Αλλά εκεί, είπαμε, δεν κολλάει.

*** Ανακοίνωσε επιπλέον μέτρα για τους ανεμβολίαστους ενώ μόλις δυο μέρες πριν έλεγε ότι δεν θα πάει η χώρα σε μέτρα τύπου Αυστρίας, διαψεύδοντας και τους αυλικούς δημοσιογράφους που τις προηγούμενες ώρες απέκλειαν νέα μέτρα. Τελικά δεν πήγαμε σε μέτρα Αυστρίας, αλλά «σαν τύπου Αυστρίας».

*** Επανέλαβε τα περί πανδημίας ανεμβολίαστων. Λες και οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε, δεν νοσούν, δεν μπαίνουν σε ΜΕΘ. Τέτοια αλαζονεία δεν ξανάγινε ενώ κάθε μέρα πεθαίνει κόσμος.

*** Α! Μίλησε και για ενίσχυση του ΕΣΥ, έτσι γενικά και αόριστα, ενώ οι γιατροί καθημερινά στα κανάλια φωνάζουν και κλαίνε. Χωρίς φυσικά να πει την παραμικρή κουβέντα για το ενδεχόμενο μόνιμων προσλήψεων.

*** Και φυσικά, τέλος, δεν παρουσίασε κανένα ίχνος αυτοκριτικής. Αυτός, τα είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, δεν έχει ευθύνη για τίποτα. Για όλα φταίνε οι άλλοι και τα άλλα. Αυτός, με την βοήθεια και των Πετσοταϊσμένων ΜΜΕ, στο απυρόβλητο.

*** Καμία ευθύνη για την ψεύτικη πραγματικότητα που παρουσίασε στην κοινωνία στις 9 Φλεβάρη, κάνοντας λόγο για «τελευταίο μίλι».
Καμία ευθύνη για το «γυρίζουμε τη σελίδα της πανδημίας και αρχίζουμε πια να γράφουμε τη σελίδα της ευημερίας» που είπε στις 8 Ιούνη, στη Βουλή.
Καμία ευθύνη για το «δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει» που είπε στις 3 Νοεμβρίου στο Mega.

*** Αγνός, καθαρόαιμος αρνητής της αυτοκριτικής.

*** O Τσίπρας βγήκε «καπάκι» και πρότεινε 9 μέτρα, κάνοντας λόγο για «διαγγέλματα αυτοθαυμασμού». Πείτε μου ένα που δεν συμφωνείτε απ’ αυτά τα 9 μέτρα.

*** Πώς να χαρακτηρίσω αυτούς που χτύπησαν τον Νίκο Μανιό στο Πολυτεχνείο; Τι να πω για τη μαγκιά που ξεχείλιζε από τα μπατζάκια τους απέναντι σε έναν 74χρονο; Τι να πω για την άγνοιά τους για το ποιος είναι ο Νίκος Μανιός; Ντροπή και λύπη. Μόνο αυτό…

Διαβαστε περισσοτερα ΕΔΩ...

"Η Ντάμα"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">