Recents in Beach

Αντώναρος προς λογογράφους του Μητσοτάκη: “Μην του γράφετε πατάτες κι αρλούμπες”

 


«Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε για μια ακομη φορά να πει αν και πότε διάβασε τη μελέτη» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζοντας την παρουσία και την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο 18/12 στη Βουλή.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «κραυγαλέα ψέματα» σημειώνοντας πως κάθε χρονιά που βρίσκεται στην εξουσία κάνει περικοπές στις δαπάνες της υγείας.

Παράλληλα δίνει και μία συμβουλή στους λογογράφους του:

«Όσο για τον πανικό που δήθεν βλέπει στα μάτια του Τσίπρα — θα το ξαναπω: μην του γράφετε, κύριοι λογογράφοι, πατάτες κι αρλούμπες να εκστομίζει στη Βουλή. Θα τις βρει μπροστά στο μέλλον. Όταν η ΝΔ με την ηγεσία του πέσει κάτω από τον απόλυτο πάτο του 18,85 % τον Μάιο του 2012.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:


Ο Μητσοτακης αρνήθηκε για μια ακομη φορά να πει αν και πότε διάβασε τη μελέτη.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ!

Και σήμερα τα εκανε ακόμη χειρότερα με τον αναληθή ισχυρισμό ότι ενισχυσε δημόσια υγεία και ΜΕΘ. Αντίθετα κάθε χρονιά που βρισκεται στην εξουσία κανει περικοπές στις δαπάνες για την υγεία.

Ενός ψεύδους μύρια έπονται.

ΥΓ. Όσο για τον πανικό που δήθεν βλέπει στα μάτια του Τσίπρα — θα το ξαναπω: μην του γράφετε, κύριοι λογογράφοι, πατάτες κι αρλούμπες να εκστομίζει στη Βουλή. Θα τις βρει μπροστά στο μέλλον. Όταν η ΝΔ με την ηγεσία του πέσει κάτω από τον απόλυτο πάτο του 18,85 % τον Μάιο του 2012. Θα ήταν κρίμα το ιστορικό κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή να βρεθεί στην τρίτη θέση με επικεφαλής τον χειρότερο πρόεδρο της ιστορίας του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">