Recents in Beach

Εθνικός: Με τον Γ. Γραμματέα Αθλητισμού Γ.Μαυρωτά συναντήθηκαν Μεσινέζης και Πασσιάς

 


Στα πλαίσια ενημέρωσης και επισκέψεων του συλλόγου ο πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης και ο αντιπρόεδρος Πασσιάς Γεώργιος συναντήθηκαν με τον Γενικό  Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ Μαυρωτά. Ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις αλλαγές που δρομολογούνται στον χώρο του αθλητισμού, διατύπωσαν προτάσεις για τη βελτίωση του νέου αθλητικού νόμου, και επισήμαναν τα προβλήματα, καθώς και τα δυσβάσταχτα βάρη που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία στην καθημερινότητά τους.

Επίσης είχαν εποικοδομητικές συναντήσεις με προέδρους και μέλη Ομοσπονδιών, σε φιλικό κλίμα, το οποίο δομήθηκε πάνω στην συνεχή συνεργασία του Εθνικού όλα αυτά τα χρόνια με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες. Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιο, το μέλος της ΕΟΚ κ. Ντάκουρη, τον πρόεδρο της ΕΟΦΣΑ κ. Γιάννη Κάπο, τον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο και μέλος της ΚΟΕ Γιαννουρή Ιωάννη, τον πρόεδρο της ΕΓΟ κ. Θανάση Σταθόπουλο, το μέλος του ΔΣ ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Οικονόμου και κ.Ρετσινά Κων/να  και με τον Έφορο Εθνικών Ομάδων  ΕΑΟΜΑ με Αναπηρίες κ. Κώστα Σιάχο.

Αντάλλαξαν απόψεις, ενημερώθηκαν για τις διαρθρωτικές αναβαθμίσεις και τους αγωνιστικούς σχεδιασμούς των αντίστοιχων αθλημάτων, κατέθεσαν εκ μέρους του Εθνικού βελτιωτικές προτάσεις σε ότι αφορά τον αθλητικό νόμο και προτάσεις στις ομοσπονδίες για ανάληψη και διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην πόλη μας έχοντας ως δεδομένο την εμπειρία και τη γνώση από τις ήδη μεγάλες διοργανώσεις που έχουμε αναλάβει.




Λάβαμε  τα εύσημα από όλους όσους συναντηθήκαμε για τη μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου, για την ανάπτυξη του και την ανάδειξη του ως έναν από τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας.

Χαίρουμε της εκτίμησης όλων των θεσμικών και πολιτικών παραγόντων του αθλητισμού γεγονός που ανταμείβει τις προσπάθειες όλων μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">