Recents in Beach

Γιώργος Καμπάς επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ στα "ΦΑΡΟπολιτικά": Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ το 2016 υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να μη γίνει καμιά δομή φιλοξενίας στη Θράκη - Αυτή η απόφαση είναι σε ισχύ αφού δεν έχει αλλάξει ( Βίντεο)

 


Ο επίτιμος αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού ( ΓΕΣ) πρώην στρατηγός Γιώργος Καμπάς, μίλησε στην εκπομπή ¨ΦΑΡΟπολιτικά" (19-1-22 ) στο Σπύρο Δέδογλου και Λάμπρο Παπαδή για την κατασκευή υπερδομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας . Ο στρατηγός αναφέρθηκε στη σημασία και στο ρόλο που έχει το ΚΥΣΕΑ ( Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας) το οποίο υπό την προεδρία του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε το 2016 να μη γίνει καμία δομή ανατολικά του Νέστου , δηλαδή στη Θράκη.
Το ΚΥΣΕΑ είναι το σημαντικότερο όργανο γιατί είναι αυτό που κηρύττει ακόμη και πόλεμο αν χρειαστεί

Ο κ. Καμπάς είπε ότι αυτή η απόφαση δεν έχει ανατραπεί ή δεν έχει αλλάξει από την σημερινή κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη, άρα είναι σε ισχύ Δεν έχουν τα κότσια να την αλλάξουν και με ψέματα εξαπατούν τους πολίτες του Έβρου ότι δήθεν θα κάνουν επέκταση του ΠΡΟΚΕΚΑ ενώ δημιουργούν μια υπερδομή. Επίσης μίλησε για το εξοπλιστικό πρόγραμμα και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό που υπήρχε όταν ήταν αρχηγός ΓΕΣ. Αναφέρθηκε και στις αγορές που έγιναν τότε και έρχονται στη χώρα σήμερα Επέκρινε την φιέστα που δημιούργησε η κυβέρνηση με την άφιξη των Ραφάλ λέγοντας ότι είναι αξιόπιστα αεροπλάνα που ενισχύουν την άμυνα.
Το βίντεο με την τοποθέτηση του Στρατηγού για το ΚΥΤ και την απόφαση του ΚΥΣΕΑ


Απαντώντας σε ερώτηση εάν επί κυβέρνησης Τσίπρα είχαν εντολή να μην φυλάνε όπως έλεγε η ΝΔ, σε έντονο ύφος είπε ότι δεν επιτρέπει σε κανένα να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό κανενός και ότι οι ένοπλες δυνάμεις κάνουν τη δουλειά τους ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
Το βίντεο  ολόκληρης της συνέντευξης  του κ. Καμπά 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">