Recents in Beach

Ο Κουκουράβας ξέχασε ότι ζητούσαν χρίσμα από τον Τσίπρα


 Σε έξαλλη κατάσταση περιήλθε το απόγευμα της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» Γιώργος Κουκουράβας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος, στην προσπάθειά του να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο, στράφηκε κατά του προέδρου του οργάνου, οδηγούμενος από το διαχρονικό μένος του κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση να πρέπει να είναι δήθεν «ακομμάτιστη», για να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα προς όφελος των δημοτών, στη συγκεκριμένο περίπτωση, όμως, ο Γιώργος Κουκουράβας θυμήθηκε την κομματική ταυτότητα του κ. Καϊσα, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τη θέση του ως προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, κι ενώ η αντιπαράθεση είχε φουντώσει για το θέμα των δια ζώσης συνεδριάσεων, ο κ. Κουκουράβας, εμφανώς εκνευρισμένος και δίχως να του έχει δοθεί ο λόγος, φώναζε διάφορα, όπως ότι «παίζετε δύο ώρες με τα νεύρα μας, έχετε γίνει ρεζίλι» για να καταλήξει ότι ο κ Καϊσας, είναι «σαν τον Τσίπρα,  που έκανε 7 ώρες διαπραγμάτευση (σ.σ. 13 ήταν), για να φάμε δις στο κεφάλι» (;;;) Μάλιστα δεν παρέλειψε να απευθυνθεί προς τον πρόεδρο, λέγοντας ότι «καταφέρατε να λησμονήσουμε τον Κολιό από το πρώτο συμβούλιο».Καλά θα κάνει ο κ. Κουκουράβας να αφήνει την κομματική του ταυτότητα έξω από τις συνεδριάσεις. Εκτός κι αν οι ψηφοφόροι του είναι αποκλειστικά και μόνο νεοδημοκράτες. Από τον ίδιο Τσίπρα ζητούσε στήριξη ο επικεφαλής του προεκλογικά ή από άλλον;

evrosonline.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">