Recents in Beach

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης δεν μπορεί να κρύψει ότι τον ενδιαφέρει το μπλοκάρισμα της λειτουργίας του δήμου

 


"Ευαγγέλιο" το τεχνικό πρόγραμμα λέει  .......και αποκαλεί το Γιάννη Ζαμπούκη δήμαρχο για κλάματα.

 Είναι προφανές ότι ο πρώην δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λαμπάκης,  έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την πολιτική του "μπλοκαρίσματος" της λειτουργίας του δήμου, αδιαφορώντας αν αυτό είναι σε βάρος της τοπικής κοινωνίας. Για το μόνο που ενδιαφέρεται  είναι ης ΕΠΑΝΟΔΟΣ  στη θέση του δημάρχου, όπως είναι και το κεντρικό του στοίχημα που περιλαμβάνεται στο λογότυπο της παράταξης "Πόλη&Πολίτες"

Το έδειξε με την εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, όπου δεν δέχθηκε την πρόβλεψη του νομοθέτη για εκλογή  από την παράταξη του δημάρχου και προσπάθησε να δημιουργήσει  προβλήματα, στην εκλογή και στο δήμαρχο . Το έκανε με το τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο επικαλείται και στο ΔΤ που  έστειλε και θα αναρτήσουμε παρακάτω, όταν δεν έκανε προτάσεις σε αυτό που κατέθεσε η δημοτική αρχή, αλλά με συνεργασίες πέρασε δικό του  στα 170 εκ περίπου, όταν  ο προϋπολογισμός του δήμου δεν ξεπερνά τα 60-65 εκατομμύρια.

Με λίγα λόγια προσπαθεί να βάλει εμπόδια,  για να κατηγορεί αύριο το δήμαρχο ότι δεν έκανε τίποτα.

Παραθέτουμε το ΔΤ της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη "Πόλη&Πολίτες" 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ... ΚΛΑΜΑΤΑ



Είναι λυπηρό ένας Δήμαρχος να μην αντιλαμβάνεται μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης τι σημαίνει Τεχνικό Πρόγραμμα για τον Δήμο.

Το Τεχνικό πρόγραμμα είναι το «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» του Δήμου.

Χωρίς την αναγραφή του έργου που θέλουμε να εκτελέσουμε τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Επίσης όταν ένα έργο περιγράφεται στο Τεχνικό πρόγραμμα και ταυτόχρονα τοποθετείται, σε καμία περίπτωση δεν παραβιάζεται η τοποθέτηση του.

Εν προκειμένου τα γήπεδα τένις υπερψηφίσθηκε και συμπεριελήφθη στο Τεχνικό πρόγραμμα ώστε να γίνει η μετεγκατάσταση τους σε άλλο χώρο.

Επομένως ο Δήμαρχος ή δεν γνωρίζει βασικούς άξονες της αυτοδιοίκησης ή κοροϊδεύει κατάμουτρα τους δημότες μας που βρίσκονται στο χώρο του τένις, όταν ανακοινώνει ότι τα γήπεδα τένις θα γίνουν στο χώρο δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, κόντρα στο Τεχνικό πρόγραμμα.

Να σας θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο, βάσει του  Τεχνικού  προγράμματος που υπερψηφίστηκε προ μηνός, θα κατασκευαστεί το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο δυστυχώς είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη!





   Αλεξ/πολη, 24.01.2022

      Από την παράταξη

«Πολη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">