Recents in Beach

Προκλητικός γαλάζιος βουλευτής για θανάτους πανδημίας: «Είναι η τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση» - Τη διαγραφή του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

 


Άφωνοι οι τηλεθεατές άκουγαν τον γαλάζιο βουλευτή κ. Σιμόπουλο να μιλάει απαξιωτικά για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην πανδημία, ενώ σε ακραίες δηλώσεις προχώρησε και στο ζήτημα της ΛΑΡΚΟ.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, σχολιάζοντας το μείζον ζήτημα των θανάτων από την πανδημία στο Kontra24, ξεστόμισε πως «είναι ο λεκές, η τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση».

Ο κ. Σιμόπουλος προχώρησε και σε ακραίες δηλώσεις όταν η συζήτηση πήγε στη ΛΑΡΚΟ. «Ακούστηκε ότι ξεσπιτώνουμε τους ανθρώπους» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να του εξηγεί πως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το λένε, κι εκείνον να απαντά: «Οι εξειδικευμένοι μπορούν να βρουν δουλειά πάρα πολύ εύκολα, γνωρίζω ότι θα υπάρχουν προγράμματα του ΟΑΕΔ, μια στήριξη που θα βοηθήσει. Το κρίσιμο είναι να μην επανέλθουμε σε πολύ μεγάλα ελλείματα».

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή της Ν.Δ. που θεωρεί «λεκέ» την ανάδειξη των πολλών νεκρών της πανδημίας ακολούθησε σχετική ανακοίνωση για αίτημα διαγραφής του βουλευτή, Στράτου Σιμόπουλου.

Άφωνοι οι τηλεθεατές του Kontra24 άκουγαν τον γαλάζιο βουλευτή κ. Σιμόπουλο να μιλάει απαξιωτικά για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην πανδημία, ξεστομίζοντας πως «είναι ο λεκές, η τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση».

«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχετική ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Και τονίζει: «Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορονοϊού. Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση».

 thepressproject.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">