Recents in Beach

"ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ" : ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

 


Μετά την λήξη της νόμιμης σύμβασης σίτισης των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, λόγω καθυστέρησης του νέου διαγωνισμού, προέκυψε πρόβλημα αδυναμίας σίτισης των μαθητών του σχολείου. 


Πριν από αυτή την εξέλιξη, η παράταξη μας συναίνεσε σε μια απευθείας ανάθεση προκειμένου να σιτιστούν προσωρινά οι μαθητές, εφ’ όσον υφίσταντο οι προϋποθέσεις της απευθείας ανάθεσης, ως αναγκαιότητα. 


Δυστυχώς ενώ έληξε στις 29 Νοεμβρίου 2021 και αυτή η σύμβαση, μόλις πριν 4 ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  κ. Ζαμπούκης και η αντιδήμαρχος των οικονομικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Ιντζεπελίδου, εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΙΤΙΖΟΥΝ από τότε (περίπου 3 μήνες) χωρίς καμία σύμβαση τους μαθητές. 


Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει πλαίσιο χαρακτηριστικών, ιδιοτήτων, προδιαγραφών, ποσότητας κ.α. που να υποχρεώνει τον τροφοδότη ιδιώτη, με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο. 

Το θέμα έγινε γνωστό από την άρνηση της επιτροπής παραλαβής να υπογράψει προ τετραημέρου την παραλαβή των μερίδων φαγητό και ορθώς για όλους αυτούς τους λόγους. 


Η δικαιολογία του Δημάρχου κ. Ζαμπούκη και της αρμόδιας αντιδημάρχου οικονομικών  κ. Ιντζεπελίδου ότι υπάρχει ανωτέρα βία δεν είναι βάσιμη καθόσον κρατούν κρυφή την παρανομία τους επί 3 περίπου μήνες, χωρίς να φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 


Πριν από κάποιους μήνες ο κ. Ζαμπούκης ως Δήμαρχος και οι πέριξ αυτού κραυγάζοντες, μας κατηγορούσαν για άνευ συμβάσεων περιστατικά. Τρεις μήνες τώρα ο Δήμος της Αλεξανδρούπολης λειτουργεί παράνομα χωρίς σύμβαση, χωρίς ανωτέρα βία,  με αντικείμενο δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 


Υ.Γ. Εντελώς τυχαία ( ;; ) ο ιδιώτης που τροφοδοτεί το Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης χωρίς καμία απολύτως σύμβαση εδώ και 3 μήνες, διορίσθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022, από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη, στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης. Ισχύει;




   Αλεξ/πολη, 17.02.2022

      Από την παράταξη

«Πολη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">