Recents in Beach

Ενδέκατη Τακτική Καταστατική Γενική Συνέλευση της "Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης"

 


Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 18.00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της  Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η Ενδέκατη Τακτική Καταστατική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Στη Συνέλευση κλήθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο πρόεδρος   της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης διαδικτυακά, ο Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Αν. Μακ. και Θράκης Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης  Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος και η δικηγόρος – εργατολόγος κα. ΑΡΜΕΝΑΚΗ Κρυσταλλία.

Η έναρξη των εργασιών άρχισε με την ψηφοφορία για την ανάδειξη του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίστηκε με την ενημέρωση για τον διοικητικό απολογισμό από τον Γεν. Γραμματέα κ. ΛΙΤΣΚΑ Νικόλαο και τον οικονομικό απολογισμό από την Ταμία κ. ΔΑΝΙΗΛ Δήμητρα.  Κατόπιν έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ένωσης σχετικά με τις τροποποιήσεις και την εναρμόνιση του καταστατικού της Ένωσης συμφώνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο των Ν.4808/2021 & Ν.4873/2021 που αφορούν τη διενέργεια εκλογών με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τον τρόπο διοργάνωσης γενικών συνελεύσεων και ψηφοφορίας εξ’ αποστάσεως.

Ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης  κ. ΤΟΥΦΑΚΗΣ  Χρήστος ενημέρωσε τη Γενική Συνέλευση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις  για τα τρέχοντα  θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.






Στη συνέχεια το λόγο πήρε, μέσω Skype, o   πρόεδρος   της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ο οποίος ανέδειξε το έργο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. αλλά και τους επόμενους διεκδικητικούς στόχους του συνδικάτου με έμφαση στο επικίνδυνο της εργασίας των Αστυνομικών καθώς και άλλων ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας. 

 Τοποθετήσεις έκαναν  επίσης ο  Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Αν. Μακ. και Θράκης Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ  Πασχάλης , και ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης  Αστυνομικός Διευθυντής  κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος.  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση των  συναδέλφων μας κ. ΤΣΟΛΑΚΗ Ανδρέα , ΔΕΛΗΑΝΔΡΕΑ Γεωργίου, ΠΑΡΟΥΣΟΥΔΗ Χρήστου, ΠΙΤΑΚΟΥΔΗ Χαράλαμπου, ΜΑΤΖΙΑΡΗ Αχιλλέα για την αυτοθυσία  και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την ώρα την υπηρεσίας τους.   Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε για μια ακόμη φορά η βράβευση των συναδέλφων μας ΚΟΥΤΣΙΔΗ Ιωάννη, ΧΟΥΛΙΑΡΑ Γεωργίου, ΒΑΦΕΙΑΔΗ Δημητρίου, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Εμμανουήλ και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη για  την συμμετοχή τους στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Σωματείου μας και για την ευδόκιμη σταδιοδρομία τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ακολούθησε η ενημέρωση της εργατολόγου κας ΑΡΜΕΝΑΚΗ Κρυσταλλίας σε θέματα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά  απαντώντας ταυτόχρονα σε ερωτήματα των μελών μας.

 Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε μετά από  ψηφοφορία ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς επίσης    το ψήφισμα και την εναρμόνιση του καταστατικού της Ένωσης με το νέο νομοθετικό πλαίσιο. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">