Recents in Beach

Ποιόν θα στηρίξει για υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης η ΝΔ;


 Οι συζητήσεις για τις επόμενες δημοτικές εκλογές άρχισαν να πυκνώνουν ενάμιση χρόνο πριν την διενέργεια τους. 

Στην Αλεξανδρούπολη   απ' ότι φαίνεται η ΝΔ έχει αποφασίσει να μη στηρίξει ακόμη μια φορά τον Ευάγγελο Λαμπάκη για αυτό και ψάχνει υποψήφιο που θα καλύπτει τις απαιτήσεις της. Ακούγονται διάφορα ονόματα όπως του Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος συζητιέται σε κάθε αυτοδιοικητική εκλογή..... Έγινε ο πολιτικός με τις περισσότερες φορές, τις τρεις τελευταίες , που λέγεται ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, άρα το ίδιο θα συμβεί και στις επερχόμενες.

Το όνομα του προέδρου του επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Χριστόδουλου Τοψιδη έχει μπει και πάλι στην κουβέντα για το δήμο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα επαναδιεκδικήσει την περιφέρεια.

Ένα άλλο όνομα που είχε συζητηθεί στις προηγούμενες εκλογές είναι του διοικητή του ΓΠΝΑ Ευάγγελου Ρούφου ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής το 2015, κι αυτή η περίπτωση δεν φαίνεται να περπατάει.

Το όνομα που  έχει ακουστεί πολύ "ψυθιριστά", είναι του προέδρου του εργατικού κέντρου Έβρου Στάθη Ασπιώτη που όμως έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Διευθυντής του γνωστού ξενοδοχείου, Δημήτρης Καραβασίλης δεν έχει καμία πιθανότητα να πάρει χρίσμα από τη ΝΔ παρόλο που κάποιοι του το υπόσχονται.

Ο κ. Καραβασίλης έχει ξεκινήσει τις διεργασίες καθοδηγούμενος από μια γνωστή ομάδα που θέλει πάντα να έχει το στα του δήμου.

Όλα αυτά βέβαια με την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, η οποία το πιθανότερο να μην υπάρχει μετά τις εθνικές εκλογές, οι οποίες σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν γίνουν στο τέλος της τετραετίας, θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">