Recents in Beach

Βγάλτε τον από την πρίζα…


 «Η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται», μας είπε ο Κυριάκος.

Επίσης, η φθηνότερη βενζίνη είναι αυτή που δεν μπαίνει στο ρεζερβουάρ.
Επίσης, οι χειρότερες διακοπές είναι αυτές που... δεν έχεις πάει.

Επίσης, ότι είναι νεκρό δεν μπορεί να πεθάνει.


Εμείς πάλι ψηφίσαμε πρωθυπουργό έναν αλαζόνα που αρέσκεται σε διαγγέλματα, μιλώντας σε πρώτο ενικό ως βασιλιάς, δικτάτορας, βάλτε ό,τι θέλετε, και που μας δουλεύει ευθαρσώς μέσα στα μούτρα.

*** Αφού έκανε 9 μήνες πλάτες στις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για να βγάλουν υπερκέρδη που δεν είχαν ποτέ φανταστεί, αποφάσισε λίγο πριν το κοινωνικό «μπαμ» και την έναρξη του Συνεδρίου της ΝΔ, με τις εσωκομματικές πιέσεις να έχουν ενταθεί για τα καλά, να ανακοινώσει το Νέο Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης.

*** Πλήρωνες για παράδειγμα 200 ευρώ ΔΕΗ πέρυσι και φέτος 800.Θα στο κάνει 600 ευρώ και τα Πετσωμένα ΜΜΕ θα πανηγυρίζουν και θα μιλούν πάλι για Μωυσή, Τσόρτσιλ, Φελπς, τσιτάχ, σιμουλτανέ και τα ρέστα. Παλιό, δοκιμασμένο κόλπο που έγινε πράξη πολλές φορές τόσο από τη ΝΔ, όσο κι από το ΠΑΣΟΚ. Και ξέρετε κάτι; Πάντα πιάνει…

*** Η ενίσχυση θα είναι κι αναδρομική. Από τον Δεκέμβριο και μετά. Α! Τελικά δεν έφταιγε ο πόλεμος που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου; Γιατί τόσο καιρό αυτό μας λένε.
*** Όπως έκαναν και στο επίδομα βενζίνης. Η βενζίνη πήγε από το 1,50 στο 2,20, δηλαδή σχεδόν 50% πάνω, αλλά πήραμε 13 ευρώ. Ε, κάπως έτσι είναι και η φασούλα με το ρεύμα…

** «Η πολιτεία οφείλει να στέκεται δίπλα στους πολίτες όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με βίαιες αλλαγές που μόνοι τους δεν μπορούν να διαχειριστούν. Το κάναμε στη διάρκεια της πανδημίας, το κάνουμε και τώρα, με την ενεργειακή κρίση», σιγά που δεν θα έλεγε ότι τα πήγαν εξαιρετικά στην πανδημία. Τόσο εξαιρετικά που είμαστε εδώ και μήνες μεταξύ των πρώτων χωρών στους νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

*** Τόσο σανό δεν το αντέχει ο οργανισμός μου. Θα αρχίσω να βελάζω…

Για να διαβασετε ολόκληρο το κείμενο της "Νταμας", πατήστε ΕΔΩ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">