Recents in Beach

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μπαίνουν στο προεκλογικό στίβο με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ»


 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : Χαίρομαι για την ομόφωνη απόφαση της Κ.Ε. του ΧΡΙ.Κ.Ε.

Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ του Χριστιανοδημοκρατικου κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής , ενέκριναν την εισήγηση του Προέδρου ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ σχετικά με την εκλογική αγωνιστική συμπόρευση τους και την συμμετοχή τους στα ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΙΚΗΣ του νέου ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» .

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η απόφαση της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαιας Ελλάδος ( ΧΡΙ.Ν.Ε.)

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα αφήσουμε τον Τούρκο και τους ντόπιους συνεργούς του να νικήσουν…

Στις εργασίες της θερινής  συνόδου της Κ.Ε. του ΧΡΙ.Κ.Ε. οι κεντροεπίτροποι αντάλλαξαν απόψεις για τα εθνικά θέματα και τη Τουρκική πολεμική επιθετικότητα , καθώς επίσης μίλησαν και για το διακεκαυμένο ζήτημα της ακρίβειας των βασικών αγαθών και της υπερβολικής αύξησης των τιμολογίων του ρεύματος, φυσικού αερίου, βενζίνης κ.α. όπου με την ανοχή Μητσοτάκη είναι ακριβότερα  δυο-τρεις φορές από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος η έκτακτη Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής του ΧΡΙΚΕ εξέδωσε ψήφισμα για τον θανάσιμο εθνικό κίνδυνο που εγκυμονεί η αποστρατικοποίηση των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών, όπου  μεταξύ άλλων αναφέρει:….κύριε Πρωθυπουργέ επιτέλους έχετε καθήκον να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό και τους πολιτικούς αρχηγούς , για το τι επακριβώς αποδεχτήκατε απο όσα σας ζήτησε ο Γερμανός Καγκελάριος και για ποιο λόγο … Κύριε πρωθυπουργέ δεχτήκατε να μας παραδώσουν marder τεθωρακισμένα κι εμείς να στείλουμε στην Ουκρανία BMP-1 τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού;Εάν ναι τότε σας τονίζουμε πως η συμφωνία σας αυτή κύριε Μητσοτάκη είναι αντίθετη με την επιθυμία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για τους εξης σοβαρότατους λόγους :

1. Τα περισσότερα BMP-1 βρίσκονται στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και κατά συνέπεια θα πρέπει πρώτα να φτάσουν τα marder στη χώρα μας και στη συνέχεια να φύγουν τα BMP-1 για την Ουκρανία.

 

2. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφησετε ούτε στιγμή ανοχύρωτα τα νησιά μας σε μια εποχή που απειλούνται, με περαιτέρω πολεμικές επιχειρήσεις των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων . Κύριε Μητσοτάκη εσεις στο ΜΑΞΙΜΟΥ δεν ΑΚΟΥΤΕ καθημερινά τον Πρόεδρο και την κυβέρνηση της γειτονικής χώρας να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία; Δεν βλέπετε ότι έχει στοχοποιήσει τα ελληνικά νησιά και συνεχίζει να προκαλεί καθημερινά, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά»; Δεν διαβάζεται τα πρωτοσέλιδα των κυβερνητικών τουρκικών ΜΜΕ που κραυγαλέα ζητούν : «Να επέμβει το ναυτικό μας στα ελληνικά νησιά»

3. Είναι έγκλημα έσχατης προδοσίας, εάν μέσω αυτής της ΚΡΥΦΗΣ συμφωνίας που συνομολογήσατε κ. Μητσοτάκη εμμέσως πλην σαφώς ανοίξατε την επικίνδυνη διαδικασια μιας μερικής ικανοποίησης  των τουρκικών αιτημάτων για αποστρατικοποίηση των νησιών μας…

Κύριε Μητσοτάκη θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται αμαχητί να παραδώσει στους Νεοθωμανους Τούρκους ούτε ένα χιλιοστό γης αέρα θάλασσας ! 

 ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ !!!

Κύριε Μητσοτάκη διαβαστε , ρωτήστε , μάθετε τι έγινε στη Κύπρο … και εκεί αποστρατικοποίηση ζητούσαν … Χωρίς διαταγή από τα ίδια πρόσωπα ποτέ δεν θα αποχωρούσαν «τα εν καταδύσει περιπολούντα υποβρύχια από το στενό της Κυρήνειας…»

Κύριε Μητσοτάκη να θυμάστε πως « πως ο Εφιάλτης στο τέλος θα φανεί……» όπως έγραψε ο Μεγάλος μας Αλεξανδρινός ποιητής  ! 

Μην καταντήσετε Ιωαννίδης !!!

Η Ιστορία γράφει … πως στην Χούντα χωρίς διαταγή του ορατού ή αοράτου η θωρακισμένη μεραρχία από την Κύπρο δεν έφευγε... για να καταληφθεί σχεδον ΑΟΠΛΗ  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ !

Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες, οπως οι ηρωικοι προπάτορες μας , στη πρώτη γραμμή θα πολεμήσουμε, θα νικήσουμε και  μετά θα τιμωρήσουμε αυτούς που άνοιξαν τις κερκόπορτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">