Recents in Beach

Εν κρυπτώ μετακινήσεις πυροσβεστών από τον Έβρο στην Αττική με προφορική εντολή

 


Ανακοίνωση Τμήματος Ένστολων ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ΈΒΡΟΥ

Τις τελευταίες μέρες τα μέλη του Τμήματος Ενστόλων  της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Έβρου έγιναν αποδεκτές μηνυμάτων πολλών πυροσβεστικών υπαλλήλων από όλη την περιφέρεια ΑΜΘ, οι οποίο εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πρόθεση του Αρχηγείου Π.Σ και της ΠΕ.ΠΥ.Δ.ΑΜΘ για προληπτική μετακίνηση υπαλλήλων προς την περιφέρεια Αττικής. 

Ύστερα από εν κρυπτω διαβουλεύσεις του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος ( ΑΠΣ )  και της ΠΕ.ΠΥ.Δ  ΑΜΘ , χωρίς καμία ενημέρωση για την διάρκεια, τον τόπο εγκατάστασης, και τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν,ειδοποιήθηκαν  υπάλληλοι από τις γραμματείες των υπηρεσιών τους,  ότι μετακινούνται στην Περιφέρεια Αττικής. 

Μετακινήσεις με  προφορική εντολή,χωρίς γραπτή διαταγή, δείχνουν τη φιλοσοφία του επιτελικού  κράτους …. ένα τηλεφώνημα αρκεί  να ξεπερνάει   όλους τους νόμους και να ανατρέπει  οικογενειακούς προγραμματισμούς υπαλλήλων .

Ειδικα για τον Ν.Εβρου, στον οποίο κατά την αντιπυρικη περίοδο λειτουργούν 2 επιπλέον υπηρεσίες (εποχικό κλιμάκιο Λευκίμης, πεζοπόρο τμήμα ΑΜΘ) και με τα τεράστια κενά που υπάρχουν στο βόρειο τμήμα(υποστελέχωση ΠΥ Διδυμοτείχου, μη επανδρωση Πυροφυλακιου Δερειου) είναι απορίας άξιο πως αποφασίστηκε η μετακίνηση 2 υπαλλήλων από τον νόμο.

Ζητούμε να σταματήσουν άμεσα αυτές οι πρακτικές και να ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες με σεβασμό στου υπαλλήλους πυροσβέστες 


Αλεξανδρούπολη 25-6-22 

                                                                     Τμήμα Ενστόλων Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Έβρου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">