Recents in Beach

To Facebook κατέβασε βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Απαγορεύει την κριτική το καθεστώς Μητσοτάκη»

 


Ερωτήματα προκαλεί η ενέργεια του Facebook να «κατεβάσει» βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Facebook να «κατεβάσει» βίντεο, τονίζοντας ότι «το καθεστώς Μητσοτάκη απαγορεύει την κριτική».

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «θέλησε να πει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διαφθορά, την εξαπάτηση, την ακρίβεια και συνολικά για τη ληστεία που συμβαίνει στη χώρα. Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση Μητσοτάκη απεχθάνεται την κριτική και την αποκλείει με κάθε τρόπο».

«Το «επίμαχο», βίντεο που κατάφερε σε λίγη ώρα να συγκεντρώσει εκατοντάδες θετικές αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα της Οργάνωσης στο Facebook, όπως φαίνεται, ενόχλησε τους «ρυθμιστές» της πλατφόρμας στα γραφεία γνωστής εταιρείας στην Οδό Πειραιώς, η οποία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να λογοκριθεί χωρίς κάποια πρότερη ειδοποίηση.

Το καθεστώς Μητσοτάκη μπροστά στην κατάρρευση του δε διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε αυταρχικό μέσο. Κατρακυλά στον αντιδημοκρατικό κατήφορο που έχει ήδη μπει» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">