Recents in Beach

Οι άσπρες ρόμπες και οι …πολιτικές «ρόμπες»

 


Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ



Στην πολιτική καταδίκη των απρόκλητων δεκάδων προσαγωγών στην ΓΑΔΑ, των υγειονομικών εκείνων που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν με ειρηνικό τρόπο έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού, προχώρησαν οι «Γαλάζιοι» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. 

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών και πρ. υφυπουργός, Νίκος Νικολόπουλος, «τέτοιες συμπεριφορές, παραπέμπουν σε απολυταρχικά καθεστώτα και σε νοσηρές πολιτικές νοοτροπίες, τύπου  Λουδοβίκου», προσθέτοντας: 

«Την ώρα που οι υγειονομικοί, διαμαρτύρονταν κόσμια και πολιτισμένα για το καθεστώς αναστολής στο οποίο έχουν τεθεί, ευχόμενοι παράλληλα «χρόνια πολλά» στον εορτάζοντα Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης τους «κερνάει» προσαγωγές και σπρωξίματα των ανδρών της ΕΛΑΣ. 

Την ίδια ώρα, που η Αθήνα έχει γίνει «Σικάγο» και το πιστολίδι πάει σύννεφο ακόμα και μέσα σε γειτονιές και κατοικημένες περιοχές, η ΕΛ.ΑΣ (προφανώς κατόπιν πολιτικών εντολών) κινητοποίησε ολόκληρες  διμοιρίες για να προσαγάγει …30 εργαζόμενους που έκαναν το «έγκλημα» να πλησιάσουν την οικία του Πρωθυπουργού. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με τις άσπρες ρόμπες, που πριν μερικούς μήνες ο κ. Μητσοτάκης τους αποθέωνε δημόσια για την αυταπάρνηση με την οποία επιτέλεσαν το καθήκον τους την περίοδο της πανδημίας. 

Όπως φαίνεται τελικά, κάποιοι τιμούν τις ρόμπες που φορούν και άλλοι γίνονται πολιτικές «ρόμπες»… 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">