Recents in Beach

ΟΙ “ΓΑΛΑΖΙΟΙ" ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ


 Ενισχύθηκε η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον διακεκριμένο εκπαιδευτικό εμπειρογνώμονα της Ελλάδας για το ΥΠΑΙΘ στον Ο.Ο.Σ.Α., το Συμβούλιο της Ευρώπης, την  UNESCO, την UNISEF, του πρωτοκόλλου για τα δικαιώματα του παιδιού,Γιάννη Γεωργακόπουλο.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ” ΓΑΛΑΖΙΑΣ” Πρωτοβουλίας καθηγητής Νίκος Βασιλειάδης με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την αποδοχή της συμμετοχής του κ.Ιωάννη Γεωργακόπουλου στην κοινή μας προσπάθεια για να πάει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Η συστράτευση ενός ανθρώπου που άφησε το έντονο αποτύπωμά του επί δεκαετίες στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, διακονώντας ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, εμπειρογνώμονας της Ελλάδας για το Υ.ΠΑΙ.Θ στον Ο.Ο.Σ.Α., το Συμβούλιο της Ευρώπης, την  UNESCO, την UNISEF, του πρωτοκόλλου για τα δικαιώματα του παιδιού, καθώς και ως εμπειρογνώμονας μέσω προγραμμάτων σε ξένες χώρες, για την επιμόρφωση αλλογενών – αλλοεθνών σε σεμινάρια εκπαιδευτικών στα μαθήματα των αρχαίων ελληνικών και της ελληνικής φιλοσοφίας, έγινε ασμένως δεκτή από την ομάδα πρωτοβουλίας.

Μετά ταύτα, υλοποιείται εξελικτικά και εν τοις πράγμασι η συνεργασία με το κίνημα ” ΥΠΕΡΒΑΣΗ”, καθώς ο κος Γεωργακόπουλος τυγχάνει ιδρυτικό της μέλος.

Καταληκτικά, όπως υπογράμμισε ο Ν.Βασιλειαδης «η Εθνική Παιδεία είναι βασικός πυλώνας για την Αναγέννηση του Ελληνισμού και η παρουσία και προτασιολογική παρέμβαση ενός ανθρώπου που θεράπευσε επαξίως στον σημαντικό και ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, αναδεικνύει, όπως και η συμβολική συμμετοχή του Λεωνίδα Στάμου, πως η “συνοδική” συμμετοχή και κατάθεση της επιστημοσύνης ενός εκάστου ικανών και άξιων πατριωτών στην κοινή μας προσπάθεια, λειτουργεί υπεραξιακά ατον ανιδιοτελή μας αγώνα να πάει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΟΛΛΕΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

«Και η δική μου συμμετοχή στους «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» είναι πρωτίστως συμβολική» τονίζει με δημόσια δήλωση του ο εκπαιδευτικός Γιάννης Γεωργακόπουλος και συνεχίζει:

«Η υποψηφιότητα μου ανοίγει τον δρόμο της επίσημης, θεσμικής στήριξης της «Υπέρβασης» και των χιλιάδων μελών και φίλων της, εντός και εκτός Ελλάδας και σηματοδοτεί την έλευση στους «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» πολλών ακόμη υποψηφιοτήτων, από τους συμμαχητές μας.»

«Απο τη στιγμή που «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» τόλμησαν να υιοθετήσουν, μέχρι κεραίας, αυτούσια την πρόταση της «ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ» για το ιδιωτικό χρέος νοικοκυριών και επιχειρήσεων με ομόφωνη απόφαση της διοικούσας επιτροπής , αποφάσισε να στηρίξει δυναμικά τους «Γαλάζιους», με πρώτη, συμβολική κίνηση και την δική μου, προσωπική συμμετοχή μαζί με του Αντιπροέδρου μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ, στο οργανωτικό σχήμα και στα ψηφοδέλτια.

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν έχει δουλείες, εξαρτήσεις και διαμαρτυρημένα πολιτικά γραμμάτια,»

ΟΙ αξίες της Πατρίδας μας και της Ελληνικής Παιδείας φθίνουν επικίνδυνα.

Εμείς έχουμε διπλό χρέος να αγωνιζόμαστε πατριωτικά και με όραμα γαλουχώντας πρώτιστα το κεφάλαιο που λέγεται ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ γιατί όλα είναι “ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” κυρίως τώρα με ανοιχτά τα εθνικά θέματα που αφορούν την Τουρκία και το θέμα με την Μακεδονία.

Ο Ιωάννης Γεωργακόπουλος είναι επίτιμος Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων &τ. εμπειρογνώμονας της Ελλάδος για το ΥΠΑΙΘ,στους Ο.Ο.Σ.Α, Συμβούλιο της Ευρώπης UNESCO,UNICEF & Πρωτοκόλλου για τα δικαιώματα του Παιδιού και εμπειρογνώμονας μέσω προγραμμάτων σε ξένες χώρες για την επιμόρφωση αλλογενών-αλλοεθνών σε σεμινάρια εκπαιδευτικών, στα μαθήματα της αρχαίας ελληνικής και ελληνικής φιλοσοφίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">