Recents in Beach

Αεροδιακομιδή για τον Ευάγγελο Αντώναρο με C-130 από Πάτμο σε Κρήτη

 


Συμπτώματα κορονοϊού εμφάνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος και κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του από την Πάτμο στην Κρήτη

Ο Ευάγγελος Αντώναρος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, σύμφωνα με το realvoice995.gr. Λίγο πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε τον ασθενή από την Πάτμο.

Η επιχείρηση της ΠΑ ξεκίνησε την Παρασκευή, περίπου στις 12 τα μεσάνυκτα όταν η γιατρός του Κέντρου Υγείας Πάτμου ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ότι ασθενής που παραθέριζε στο νησί αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού (Covid-19).

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός με όλα τα απαραίτητα ειδικά προστατευτικά μέσα για τη φροντίδα του ασθενούς και την αεροδιακομιδή του, αρχικά με ελικόπτερο Super Puma που κατευθύνθηκε προς το ελικοδρόμιο της Πάτμου και αμέσως μετά στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Μετά την άφιξη στη Ρόδο, ασθενής, ιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ μετεπιβιβάσθηκαν σε αεροσκάφος C-130.

Ο 71χρονος ασθενής Ευάγγελος Αντώναρος υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα συμπτώματα που εμφανίζει ταιριάζουν με αυτά του κορονοϊού, για να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">