Recents in Beach

Εθνικός : Γιορτή Υδατοσφαίρισης με διεξαγωγή τουρνουά 4 Χ 4.

 


Το τμήμα Υγρού Στίβου του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Γιορτή της Υδατοσφαίρισης με την διεξαγωγή τουρνουά 4 Χ 4. 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, είναι ανοικτό και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιθυμούν. 


Η πρόσκληση αφορά όποιον θέλει να γνωρίσει το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της χώρας μας, παίκτες και κολυμβητές εν ενεργεία και παλιούς αθλητές κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.


Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, αρκεί μόνο η διάθεση. Δημιουργήστε την ομάδα σας και ελάτε να παίξετε, να ξαναβρεθούμε παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι με την νέα γενιά του αθλήματος στην πόλη μας αλλά και όσοι επιθυμείτε απλά να ζήσετε την εμπειρία και να διασκεδάσουμε. 

Οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου είναι 15 Χ 10 μέτρα. 


Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν.



Για την ασφάλεια των αγωνιζομένων θα παρίσταται ναυαγοσώστης και γιατρός καθ όλη την διάρκεια των αγώνων. Επίσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση δελτίου υγείας σε ισχύ.  


Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά σε ειδικό έντυπο, το οποίο θα διατίθεται μαζί με τους κανονισμούς που θα ισχύουν, εφόσον ζητηθεί, στο email : ethnikos.swimming.waterpolo@gmail.com.


Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 25 Σεπτεμβρίου 2022.    


Μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής και ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλωθούν, θα καθορισθεί η ημερομηνία και το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">