Recents in Beach

Σπύρος Δέδογλου: Ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον δεκανέα του Όρμπαν και των χωρών του Βισεγκραντ




 


Με αφορμή τις εξελίξεις στο προσφυγικό, ο πρώην συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου κ. Σπύρος Δέδογλου, ζητάει εκλογές. Ο κ. Δέδογλου μάλιστα, χαρακτηρίζει δεκανέα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και υποδεκανέα τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου Νότη Μηταράκη.


Η δήλωση του Σπύρου Δέδογλου:


”Ο υιός Μητσοτάκη με τον υπουργό μετανάστευσης διασύρουν την χώρα στο εξωτερικό λόγω της επικοινωνιακής διαχείρισης του προσφυγικού.


Οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου του spiegel Γιώργου Χρηστίδη, για τον θάνατο της μικρής Μαρίας και για την επαναπροώθηση των 38 προσφύγων στις 20 Ιουλίου, εκθέτουν τον κ. Μηταράκη και τον υποκλοπέα πρωθυπουργό, οι οποίοι στην προσπάθεια να ικανοποιήσουν το ακροδεξιό τους ακροατήριο δεν δίστασαν να πουν ότι η νησίδα στην οποία βρισκόταν οι Σύριοι με τους Παλαιστίνιους δεν είναι Ελληνική.


Το προσφυγικό είναι Ευρωπαϊκό ζητήματα και όχι Ελληνικό, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να παριστάνει τον δεκανέα, με υποδεκανέα τον κ. Μηταρακη, σε προκεχωρημένο φυλάκιο του Όρμπαν και των χωρών του Βίσεγκραντ.

Ο Εβρίτες δεν πρέπει να επιτρέψουμε τον υποκλοπέα πρωθυπουργό της 108 να θυσιάσει τον Έβρο στις επικοινωνιακές του επιδιώξεις.

Εμάς, σε αντίθεση με αυτόν, μας ενδιαφέρει η ουσία, δηλαδή η ανάπτυξη αυτού του τόπου

#εκλογες_τωρα για να σταματήσει η κατρακύλα.”.


Σπύρος Δέδογλου-

Πρ. Συντονιστής Ν.Ε Έβρου

thrakinea.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">