Recents in Beach

”Συμβουλές σε σχέση με τα εργασιακά από την Εργατολόγο κ. Νεκταρία Αγγελάκη.”


Η γνωστή Νομικός (Εργατολόγος-Δημοσιολόγος) και μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι σκοπεύει το επόμενο διάστημα να δημοσιεύει στο προφίλ της στα Socila Media, νομοτεχνικά κείμενα ανάλυσης και ερμηνείας της εργασιακής, ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ώστε να μπορέσει με αυτό τον τρόπο όσο γίνεται περισσότερος κόσμος και ενδιαφερόμενοι/ες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους δυσκολίες ερμηνείας και κατανόησής των ασφαλιστικών απαιτούμενων, να ενημερωθούν και να έχουν μια πιο προσιτή και άμεση εικόνα.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

”Στις προσεχείς εβδομάδες θα υπάρξει ανάλυση εδώ μέσα όλων των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων όλων των κατηγοριών και όλων των ασφαλιστικών ταμείων Α. Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης Ασφαλισμένων ΕΩΣ ΤΗΝ 31/12/19921)

Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης με διατάξεις του π. Δημοσίου2) Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης με διατάξεις π. ΙΚΑ3) Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης με διατάξεις π. ΟΑΕΕ4) Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης με διατάξεις π. ΕΤΑΑ5)

Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης με διατάξεις π. ΕΤΑΠ ΜΜΕ6) Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης με διατάξεις π. ΝΑΤ7) Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης με διατάξεις π. ΟΓΑ8) Επικουρικοί Φορείς Ασφάλισης Β. Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης Ασφαλισμένων ΜΕΤΑ ΤΗΝ 01/01/19931) Διατάξεις θεμελίωσης λόγω γήρατος2) Διατάξεις θεμελίωσης λόγω Αναπηρίας3) Διατάξεις θεμελίωσης λόγω θανάτου Ασφαλισμένου.”



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">