Recents in Beach

”Δεκαπενταύγουστο στα χαρακώματα της εργασιακής αξιοπρέπειας για τους εργαζομένους της ”ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”.

 


Μαζί με τις οικογένειες τους πέρασαν τη χθεσινή γιορτινή μέρα, οι απεργοί που είχαν βάρδια περιφρούρησης στο εργοστάσιο της ”ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ” στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η χθεσινή ημέρα αποτέλεσε μια χαλαρή στιγμή συσπείρωσης στην πολυήμερη μάχη που δίνουν απέναντι στην εργοδοσία και στους κυβερνητικούς μηχανισμούς καταστολής, διεκδικώντας ανάκληση των 15 απολύσεων και υπογραφή ΣΣΕ.


Η συζήτηση στο γιορτινό τραπέζι δεν γινόταν να μην επεκταθεί τις δυσκολίες και στα καθημερινά προβλήματα, για την αλληλεγγύη που δυναμώνει και εκφράζεται καθημερινά ολοένα πιο μαζικά και πολύμορφα, τόσο από τους εργαζόμενους του κλάδου όσο και από τους εργαζόμενους άλλων κλάδων. Για την προκλητική στάση της εργοδοσίας και τους πιθανούς σχεδιασμούς της, για την στήριξη που της παρέχει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ και το ρόλο που έχουν αναλάβει οι μηχανισμοί καταστολής.



Το Σωματείο Εργαζομένων της ”ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ” εμμένει την απόφασή του να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις και τα δίκαια αιτήματα τους και να συνεχίσουν τον αγώνα, όσο δύσκολος κι αν είναι, μέχρι τη δικαίωση καθώς πρόκειται για έναν αγώνα ζωής και εργασιακής αξιοπρέπειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">