Recents in Beach

Νίκος Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης με την ανοχή της κυβέρνησης του επιτρέπει να συνεχίζεται η ληστεία από το καρτέλ ενέργειας σπεύδει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο μετά το διαζύγιο με ΠΑΣΟΚ.

 


Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος που συμμετέχει στη ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ έκανε τις παρακάτω  ραδιοφωνικές δηλώσεις:   

 

Οι προχθεσινές δημοσκοπήσεις των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αναγκάστηκαν να ανακαλύψουν τη φθορά Μητσοτάκη! Αποδυναμωμένος είναι πλέον ο πρωθυπουργός μετά το σκάνδαλο

των παρακολουθήσεων …Η δημοσιοποίηση των πρώτων δημοσκοπήσεων μετά το σκανδαλο των υποκλοπών, ευθύς αμέσως μετα τα μπάνια του λαού,  ήρθαν ακριβώς, για να καταδείξουν την αρχή αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού .Αναδιάταξη, που το σημαντικότερο αποτύπωμα της και το πραγματικό εύρος της θα φανούν στο εγγύς μέλλον.

Η πλειοψηφία των πολιτών, και συγκεκριμένα το 56,4%, κρίνει αρνητικά τη συνολική στάση του Μητσοτάκη και μεταξύ αυτών ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΡΙΝΕΙ την κυβερνητικη διαδρομή του και το 23% των παραδοσιακών  ψηφοφόρων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! Για πρώτη φορά ο ένας στους τέσσερις ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δείχνουν «Κίτρινη Κάρτα» στο Μητσοτακη όπως τιτλοφορούνταν η εφ. ΤΑ ΝΕΑ στο σχετικό πρωτοσέλιδο τους με τη δημοσκόπηση!

Ο Νικος Νικολόπουλος επίσης καλεί τον Πρωθυπουργό να ακούσει τον βουλευτή του , τον Θεόδωρο Ρουσσόπουλο , δηλαδή τον πρώην εκπρόσωπο του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ο οποίος δημόσια είπε  για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ  water gate:

“Να δούμε ποιος το έκανε. Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν ήξερε. Το νόμιμο και το ηθικό

δεν είναι πάντοτε ταυτόσημα. Μπορεί να είναι μέσα στο πλαίσιο του νόμου,κατά πόσο είναι ηθικό να παρακολουθείται ένας πολιτικός” Είχαν προηγηθεί τα μηνύματα των επισης Καραμανλικων  πολίτικων Πουλιόπουλου, Κεφαλογιάννη και Τζαβάρα. Ο ψίθυρος στη κοινοβουλευτική ομάδα φουντώνει και ανησυχούν γιατί η εξωκοινοβουλευτική παρέα του ΜΑΞΙΜΟΥ «πιάστηκε στη φάκα» και τώρα δεν μπορεί να ξεφύγει αλλά ταυτόχρονα και απογοητεύεται όχι μόνο από τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας, αλλά και από την ηθική κατάρρευση που σημειώνεται απο την γνωστοποίηση της δράσης της ΜΗΖΟΤΑΚΗΣ ΑΕ  . 

Και οι περισσότεροι υπουργοί επίσης κρατούν αποστάσεις και δεν παίρνουν θέση μετά και από το βαρύ εσωκομματικό πλήγμα που δέχτηκε ο Μητσοτάκης από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ιστορικό στέλεχος του κόμματος Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος έδειξε κόκκινη καρτα λέγοντας: «Δεν νοείται η μετάθεση της πολιτικής ευθύνης, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε άλλους» Η δήλωση του πρώην Προέδρου ήταν καρφί για τον απερχόμενο  πρωθυπουργό, αφού σημείο καμπής είναι το σκάνδαλο των υποκλοπών. Αμέσως μετά την αποκάλυψή του, όλα τα διεθνή Μέσα δημοσιεύουν αρνητικά ρεπορτάζ για την κυβέρνηση. Ρεπορτάζ που καταρρακώνουν τη διεθνή εικόνα του πρωθυπουργού. Μετά τους New York Times και το Politico, άλλο ένα παγκόσμιας εμβέλειας Μέσο ασχολήθηκε με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων στη χώρα μας, σειρά στις δημοσιεύσεις πήραν οι Financial Times. Το άρθρο όπως αναφέρει, " είναι οξύ πολιτικό πρόβλημα για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του"

 

Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ του ΧΡΙ.Κ.Ε. από τη στιγμή που δεν ανέλαβε τις ευθύνες του ο Πρωθυπουργός υπάρχει η δεύτερη εναλλακτική που είναι η άμεση προκήρυξη εκλογών. 

Γιατί πρέπει να βγούμε στο ξέφωτο της μελλοντικής μας πορείας και ν’ απαλλαγούμε από τη διαφθορά ,τη σύγχυση της νέας τάξης και την αβεβαιότητα της παγκοσμιοποίησης . Φαινόμενα που επικρατούν εξ αιτίας της πλούσιας ανεπάρκειας του πολιτικού συστήματος των εθνομηδενιστών . Με τις δοκιμασμένες διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες η κρίση θα συνεχίζεται και θα κορυφώνεται μέρα με τη μέρα και θα βιώνουμε στο πετσί μας , τον ηθικό και οικονομικό όλεθρο. Οι συμπατριώτες μας επιμένουν να θέτουν τα εξής ξεροκέφαλα ερωτήματα και απαιτούν άμεσα να απαντηθούν απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό: 

-Ήταν, ο κ. Ανδρουλάκης ελεγχόμενος για κατασκοπεία ή τρομοκρατία ή επιβουλή κατά του πολιτεύματος και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας; -Σε ποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις πολιτικών και άλλων προσώπων έχουν υπάρξει επισυνδέσεις ή παγιδεύσεις τηλεφώνων με τη χρήση κακόβουλου λογισμικού και για ποιο χρονικό διάστημα; -Υπάρχει στην κατοχή και ποιων το περιεχόμενο των υποκλοπών της ΕΥΠ; -Σε ποιες υπηρεσίες, οργανικές μονάδες και πρόσωπα γνωστοποιήθηκαν τα αρχεία που δημιουργήθηκαν από την επισύνδεση της ΕΥΠ; -Ποιος επιχείρησε να παιδεύσει τα κινητά  τηλέφωνα των πολιτικών με το κακόβουλο λογισμικό Predator; 

Τέλος καλείται ο Μητσοτάκης επιτέλους να καταλάβει ότι έχει μετατραπεί σε εφιάλτη διαρκείας για τα λαϊκά νοικοκυριά , το ισχυρό κύμα ακρίβειας που πλήττει ανεξέλεγκτα τη χώρα , κυρίως σε ενέργεια, καύσιμα, αλλά και βασικά είδη διατροφής, την ώρα μάλιστα που οι αυξήσεις στις τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ φαίνεται να μην έχουν τέλος…

 

ΥΓ: Αποσπάσματα από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις εδώ

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1113003679618754&id=100003159213021Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">