Recents in Beach

Πάρις Κουρτζίδης: Μηνυτήρια αναφορά ανήμερα της ίδρυσης ΕΛΑ κατά του επιτελικού παρακράτους Μητσοτάκη για την καταστροφή των αρχείων παρακολούθησης Ανδρουλάκη – Κουκάκη


 Πάρις Κουρτζίδης: Μηνυτήρια αναφορά ανήμερα της ίδρυσης ΕΛΑ κατά του επιτελικού παρακράτους Μητσοτάκη για την καταστροφή των αρχείων παρακολούθησης Ανδρουλάκη – Κουκάκη.


Σήμερα  14 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα μνήμης για τον Ελληνισμό και τους Έλληνες της καθ’ ημάς Ανατολής, καθώς και την ορθοδοξία, κατατέθηκε και επισήμως σήμερα, συμβολικά, η ιδρυτική διακήρυξη και το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στον Άρειο Πάγο.

Ταυτόχρονα, αποκτώντας πλέον νομική υπόσταση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δια του ιδρυτή και προέδρου της, Πάρι Κουρτζίδη, συνοδεία ιδρυτικών κορυφαίων στελεχών και της νομικής του συμβούλου, Αγγελικής Μπαρμπαγάλου, κατετέθη μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, κατά παντός υπευθύνου, αλλά και κατά του πολιτικού προϊσταμένου της ΕΥΠ (κατά το νόμο) Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αναφέρονται – καταγγέλλονται και οι κ. Γρ. Δημητριάδης, Τ. Θεοδωρικάκος και Παν. Κοντολέων. Αν όχι ως ηθικοί αυτουργοί για την καταστροφή του αρχείου των κατ’ επίφαση νόμιμων ή νομότυπων παρακολουθήσεων των κ. Ανδρουλάκη και Κουκάκη, τουλάχιστον ως καθύλην υπαίτιοι συγκάλυψης κακουργημάτων δημόσιων λειτουργών, διότι ουδέποτε διεξήγαγαν ως όφειλαν επίσημη ΕΔΕ, προκειμένου να διαλευκανθεί ποιος ευθύνεται, αν υπήρξε δόλος ή εγκληματική αμέλεια, ή και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να έχει οικειοποιηθεί αυτό το αρχείο με απώτερο σκοπό να εκβιάσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ή και τρίτα πρόσωπα που επικοινωνούσαν μαζί του.  

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με ρητή και κατηγορηματική δήλωση του πρωθυπουργού στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ, «η επισύνδεση Ανδρουλάκη ήταν και νόμιμη και τεκμηριωμένη». Αν λοιπόν ο πρωθυπουργός δεν είπε ψέματα ή αν δεν έχει παραπληροφορηθεί, τότε δεν ασκεί επιμελώς τα καθήκοντα του, καθώς συγκαλύπτει όσους είναι υπαίτιοι αφενός της καταστροφής του αρχείου της υποκλοπής Ανδρουλάκη, κι αφετέρου αυτού ή αυτών που έδωσαν εντολή παρακολούθησης του ή και διακοπής αυτής.


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπή στηλιτεύει τη στάση του πρωθυπουργού και την ανεπαρκή έως τώρα έρευνα της δικαιοσύνης, αλλά και της στημένης θεατρικής παράστασης στην εξεταστική επιτροπή, τονίζοντας ότι «ολίγον έγκυος δεν υπάρχει».

Σε κάθε περίπτωση, με βάση της δημόσιες δηλώσεις Μητσοτάκη έχουν διαπιστωθεί ήδη σοβαρότατα αδικήματα, ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κουρτζίδης καταδεικνύει ότι εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί σε ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο, τον έχει ενημερώσει σε ανύποπτο ακόμη χρόνο ότι οι κρατικές υπηρεσίες δύναται με έμμεσο τρόπο… να κάνουν χρήση των παράνομων λογισμικών Pegasus και Predator!


Δηλώνει δε ότι γνωρίζει πως ο αποθανών Γιώργος Τράγκας παρακολουθούνταν με το παράνομο λογισμικό Predator (κάτι άλλωστε που είχε κι εκείνος καταγγείλει σε συνέντευξη τύπου), διότι το Μαξίμου σχεδίαζε να τον εκβιάσει για να μη συμμετείχε με το πολιτικό κόμμα του «Ελεύθεροι Άνθρωποι» στις εκλογές. Για αυτό και τώρα, ενώ υπάρχει πόρισμα που προέκυψε από «ανώνυμη» καταγγελία, δεν έχει ακόμη επίσημα προσδιοριστεί το ακριβές μέγεθος της περιουσίας του, ούτε έχει ακόμη τεκμηριωθεί ότι αυτή αποκτήθηκε με παράνομες δραστηριότητες. Ωστόσο, δεν αποκλείει παράλληλα να τον παρακολουθούσε και παρακρατικός μηχανισμός της ΕΥΠ, προκειμένου αν ενέδιδε στον εκβιασμό… τότε να συγκαλύπτονταν τυχόν παράνομες δραστηριότητες.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου και προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής, στο πλαίσιο μιας σειράς αναφορών, που σχετίζονται με την μετωπική σύγκρουση μας απέναντι στο επιτελικό παρακράτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">