Recents in Beach

Η διακόσμηση του δωματίου του μωρού σας είναι πολύ διασκεδαστική!

 


Μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα, από το χρώμα μέχρι τα έπιπλα, τα αξεσουάρ και τη διακόσμηση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και είναι επίσης ένας υπέροχος τρόπος να δείξετε πόσο πολύ αγαπάτε το νέο σας μέλος.


Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου ή του δωματίου του μωρού σας, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές! Μπορείτε να πάτε παραδοσιακά με λευκούς τοίχους και τα πάντα σε ταιριαστά παστέλ χρώματα ή μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί επιλέγοντας φωτεινά χρώματα που θα σας κάνουν να χαμογελάτε κάθε φορά που μπαίνετε στο δωμάτιο. Εξαρτάται πραγματικά από το τι ψάχνετε όσον αφορά το στυλ.


Το πρώτο βήμα στη διακόσμηση του δωματίου του μωρού σας είναι να αποφασίσετε πώς θέλετε να το διακοσμήσετε. Ορισμένοι γονείς επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα θέμα, ενώ άλλοι προτιμούν να διακοσμήσουν το δωμάτιο του μωρού τους με έντονα χρώματα. Άλλοι πάλι επιλέγουν να συμπεριλάβουν μόνο ένα ή δύο έπιπλα και να αφήσουν το υπόλοιπο δωμάτιο να είναι γυμνοί τοίχοι ή δάπεδο.


Μόλις αποφασίσετε για το στυλ, μπορείτε να αρχίσετε να διαλέγετε αντικείμενα για το παιδικό δωμάτιο. Το δωμάτιο του μωρού σας θα πρέπει να είναι ένα μέρος όπου αισθάνεται ασφαλές και άνετο, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει άφθονο χώρο για παιχνίδι και χαλάρωση. Πολλοί φίλοι θα σας φέρουν δώρα, τη λεγόμενη προίκα μωρού , αρκετά πράγματα που μπορεί να μην τα χρειάζεστε άμεσα, φροντίστε να τα αποθηκεύσετε κάπου οπού δεν θα στερούν πολύτιμο χώρο από το παιδικό δωμάτιο. 


Επιλέξτε μαλακά, άνετα κλινοσκεπάσματα που μπορούν να πλυθούν εύκολα σε ζεστό νερό χωρίς να ξεθωριάσουν ή να συρρικνωθούν πολύ. Αναζητήστε επίσης υποαλλεργικά κλινοσκεπάσματα για το κρεβατάκι και τις καλαθούνες , από υλικά όπως βαμβάκι ή μετάξι που δεν θα ερεθίζουν το δέρμα του μωρού σας όταν κοιμάται πάνω τους κάθε βράδυ.


Όταν επιλέγετε έπιπλα για το υπνοδωμάτιο του μωρού σας, να έχετε κατά νου ότι μπορεί να μην εκτιμούν πάντα τον περιορισμό όταν μεγαλώσουν - ακόμη και αν το αγαπούν ως μωρά! Αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να πάρετε κάτι που θα μεγαλώνει μαζί τους, ώστε να διαρκέσει περισσότερο από ένα στάδιο της ζωής τους!


Βρεφικά δωμάτια για αγόρια: Αν περιμένετε αγοράκι, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα θέμα γύρω από το μπλε και το κίτρινο; Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών μοτίβων και σχεδίων που θα ταιριάξουν απόλυτα με κάθε χρωματικό συνδυασμό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέρνα ή παραδοσιακά θέματα.


Βρεφικά δωμάτια για κορίτσια: Αν περιμένετε κορίτσι, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα θέμα γύρω από το ροζ και το λευκό; Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών μοτίβων και σχεδίων που θα ταιριάξουν απόλυτα με οποιοδήποτε χρωματικό συνδυασμό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέρνα ή παραδοσιακά θέματα.


Πολλοί φίλοι θα σας φέρουν δώρα, τη λεγόμενη προίκα μωρού, αρκετά πράγματα που μπορεί να μην τα χρειάζεστε άμεσα, φροντίστε να τα αποθηκεύσετε κάπου οπού δεν θα στερούν πολύτιμο χώρο από το παιδικό δωμάτιο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">