Recents in Beach

Οι τελευταίες ημέρες του Μητσοτακισμού

 


Του Αδέξιου Δεξιού

Είναι αυτονόητο ότι αν ένας πρωθυπουργός είναι όντως ισχυρός, δε χρειάζεται να το διατυμπανίζει νυχθημερόν.

Από τη στιγμή που το πράττει, συνεπάγεται ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο… του Μητσοτακισμού.

Με τον Μητσοτάκη και τους… άριστους, σε αγαστή συνεργασία με τους καθεστωτικούς σφουγγοκωλάριους, να προσπαθούν ασθμαίνοντας μέσω της λατρευτής τους ελεεινής και απεγνωσμένης προπαγάνδας, να το επισκιάσουν.

Τρανά παραδείγματα οι γελοιότητες με την… τυχαία συνάντηση με Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Υόρκη, το… περπάτημα αλά Τζον Λένον, με κορυφαίες αθλιότητες την εμφάνιση της Ελλάδας ως ένα από τα επτά οικονομικά θαύματα του πλανήτη κι ότι την άνοιξη του 2023 οι πολίτες θα ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι καλύτερα από το 2019.

Όλα αυτά τα τραγελαφικά βέβαια… συνεπικουρούνται από τις γνωστές για την αναξιοπιστία τους… βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις.

Οι οποίες παρά τα σκάνδαλα, τη δυσβάσταχτη ακρίβεια και τις λοιπές αντιλαϊκές πολιτικές σε όλους τους τομείς που βομβαρδίζουν το Μάξιμου, κλονίζοντας έτι περαιτέρω την παραπαίουσα κυβέρνηση, αντί να μειώνουν, αυξάνουν τη διαφορά με την αντιπολίτευση, επειδή τάχα ξυπνούν δυσάρεστες μνήμες από τη διακυβέρνηση Τσίπρα και οι πολίτες μεταξύ των δύο τσακισμάτων προτιμούν το νεοφιλελεύθερο του Μητσοτάκη, γιατί λέει είναι πιο… γλυκό.

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί… ο μητσοτακισμός καταρρέει και οι φωστήρες του Μαξίμου επιχειρούν να τον διασώσουν αφενός με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας διά των επικοινωνιακών πομφολύγων, αφετέρου με τη διασπορά ηττοπάθειας στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του αντιπάλου διά των βορειοκορεάτικων δημοσκοπήσεων.

Οι νουνεχείς ωστόσο, αντιλαμβάνονται με μιας ότι η παραπάνω τακτική αποτυπώνει πλήρως την απελπισία των… αρίστων, κι ότι με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε παταγώδη αποτυχία και εκλογική συντριβή.

Μια απλή αντικειμενική ανάλυση της αντικειμενικής πραγματικότητας το αποδεικνύει περίτρανα. 

Άραγε αρκεί η δολιότητα των… αρίστων για να μαζέψει τη δεξιά, που αποτελεί περίπου το 10% του ποσοστού του ’19,  η οποία τους έδωσε τη μεγάλη νίκη;

Προφανώς όχι. Διότι παρόλο τις φανφάρες που συνοδεύουν τα υπέρογκα ποσά των εξοπλισμών καθώς και την ετεροχρονισμένη, κατόπιν της αφομοίωσης του περιβόητου μπολιάσματος, … πάταξη της λαθρομετανάστευσης, οι δεξιοί δεν τσιμπάνε για τους εξής λόγους:

– Πρώτον διότι έχουν καταλάβει προ πολλού το στημένο παιχνίδι με τις πλάτες των Αμερικανών με στόχο τις Πρέσπες του Αιγαίου (οι τελευταίες εξελίξεις με τους fake λεονταρισμούς Μητσοτάκη-Ερντογάν δείχνουν ότι έχουν δίκιο κι ας ελπίσουμε ότι αν, ο μη γένοιτο, συμβεί το μεθοδευμένο μέσω θερμού επεισοδίου ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας, να χάσουμε μόνο το Καστελόριζο).

– Δεύτερον γιατί σιχαίνονται τη μητσοτακική συμπόρευση με τη νέα τάξη πραγμάτων, όπου όπως γράφουμε σε άλλο πόνημα, δε θα υπάρχουν έθνη-κράτη με ήθη και έθιμα. Δε θα υπάρχει εθνική ταυτότητα, αλλά ένα ετερόκλητο πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα με ερμαφρόδιτα στοιχεία, σε ρόλο «χρήσιμου ηλίθιου» των βρικολάκων του αναρχοκαπιταλισμού. Δε θα υπάρχει το μοντέλο της παραδοσιακής οικογένειας και της μεσαίας τάξης που απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά των εθνών-κρατών και την ασπίδα προστασίας απέναντι στο έρεβος της αιμοβόρας υπεραξίας.

Στην εξίσωση βάλτε και αλλά δύο δεδομένα:  

– Tο γεγονός ότι οι δεξιοί είναι περήφανοι νοικοκυραίοι και δε γουστάρουν να τους λερώνει το κούτελο και να τους μαυρίζει τη ζωή ευρύτερα, η απύθμενη διαφθορά της Αγίας Οικογένειας, που εκμεταλλεύεται μέχρι κορεσμού τις συγκυρίες για να εγκαθιδρύσει τη νοσηρή δυναστεία της.

–  Όπως και το γεγονός ότι δε γουστάρουν που η Ελλάδα κατάντησε Μεξικό, με τους εγκληματίες να λύνουν τις διαφορές τους και να σκοτώνουν δημοσιογράφους μέρα μεσημέρι, έχοντας μετατρέψει παράλληλα σε ορμητήριά τους τα πανεπιστήμια!!!

Άρα, αυτομάτως, από το 40% ο Μητσοτάκης βυθίζεται κοντά στο 30%.

Μείον 2 με 3 τοις εκατό που θα χάσει από τους πασόκους κυρίως λόγω των υποκλοπών, και φτάνουμε γύρω στο 27%.

Συμπεριλάβετε και τους δυσαρεστημένους καραμανλικούς και σαμαρικούς, και υπολογίστε την πανωλεθρία που έρχεται.

Καταλάβατε τώρα γιατί ο Μητσοτάκης δεν τολμάει όλο αυτό το διάστημα, παρά τις συνεχόμενες διαρροές, να κάνει εκλογές, και πασχίζει ιδροκοπώντας μέσω αξιολύπητων πολιτικών τακτικισμών να γυρίσει το παιχνίδι;   

Δυστυχώς, τον Τσίπρα ξορκίζουν… οι άριστοι, αλλά όπως φαίνεται πάλι θα τον φορτωθούμε.

Δε νομίζουμε άλλωστε, να πιστεύετε ότι δύναται να χάσει το 32% του ’19 (σύμφωνα με τις βορειοκορεατικές  δημοσκοπήσεις), την ώρα που και η… αριστερή οργή ανυπομονεί να απαλλάξει τη χώρα από τον Μητσοτάκη. 

Η συνέχεια στις κάλπες…

https://antinews.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">