Recents in Beach

Εργαζόμενοι στη «Μαλαματίνα»: Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την 1η Νοέμβρη για τις παράνομες απολύσεις.


Συγκέντρωση την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 8 το πρωί, στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης «Μαλαματίνα».

Την ίδια μέρα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα για τις παράνομες απολύσεις των συναδέλφων Γιάννη Φραγγίδη, προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου στη «Μαλαματίνα» και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και του Αριστοτέλη Μερκενίδη, προέδρου του Συνδικάτου Πωλητών Οδηγών και Βοηθών στα Εμφιαλωμένα Ποτά Βορείου Ελλάδας και μέλους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το Σωματείο καταγγέλλει τη νέα ιδιοκτησία της οινοποιίας «Μαλαματίνα» που «παρερμηνεύοντας ακόμη και τον νόμο-έκτρωμα Χατζηδάκη προχώρησε χωρίς να τηρηθούν ούτε οι νόμιμες διαδικασίες στις απολύσεις των δυο συναδέλφων – συνδικαλιστών, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να τρομοκρατήσει τους απεργούς στη “Μαλαματίνα”, για να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τις απολύσεις, τις ατομικές συβάσεις, την περικοπή του μισθού τους». 

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Όλες και όλοι δίνουμε απάντηση στα σχέδια της νέας ιδιοκτησίας. Δίνουμε βροντερό “παρών” μπροστά στα δικαστήρια την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 8 το πρωί», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο. 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">