Recents in Beach

Και νέα πολυσήμαντη συμμετοχή στη 2η ΑντιΔΕΘ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Χριστίνα Τσίγκα : «ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ μας.»

  


Εμείς οι νέοι επιστήμονες και όλα τα μέλη  της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ «ΔΕΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΜΕ» .

Επιλέγουμε τον δρόμο του αγώνα και μένουμε εδώ ! ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ και θα διακριθούμε ΕΔΩ, προσφέροντας τις γνώσεις μας και τον ιδρώτα μας για την προκοπή της Ελλαδος και την ευημερία όλων μας. 

Είναι δυστοπικο το πεδίο αλλά θα το αλλάξουμε. Δεν θα γίνουμε μετανάστες, δεν θα φύγουμε από τις οικογένειες οσο και να μας εξωθούν τα συστημικά κόμματα εξουσίας τα τελευταία 13 χρόνια .

Εμείς ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ και θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και την πατριδα απο τα χέρια των εθνομηδενιστών αντιλαϊκών εθελόδουλων πολιτικών ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ !

Η οργάνωση νέων εργαζομένων και ανέργων, φοιτητών και επιστημόνων που έχει μέλη και φίλους σε όλο τον Ελληνισμό, θα είναι η αιχμή του δόρατος στον προσεχή προεκλογικό αγώνα!

Με ψήφισμα η “ΓΑΛΑΖΙΑ” ΓΕΝΙΑ εκφράζει την απόφαση να γίνουμε συνδημιουργοι και συμμέτοχοι σε ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θα διακηρύττει την πίστη της στη πατριδα την θρησκεία την οικογένεια . Θελουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να εξασφαλίσουμε πως το κράτος μας θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες για όλους,   κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και κοινωνική πρόνοια για τους αδύναμους. Θα διασφαλίζει το σεβασμό των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων και θα επαναφέρει σε όλο το εύρος τη δωρεάν παιδεία και τη δημόσια υγεια.Τέλος απαιτούμε ο νέος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ μας να βρίσκεται απεναντι και σε διαρκή μετωπική σύγκρουση  με την  ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑ.

Και ο τελευταίος λόγος ας είναι ο πρώτος!

Αρκετά καθυστερήσαμε ήρθε ο καιρός να προχωρήσουμε μπροστά!

Καλούς αγώνες!

Καλή επιτυχία!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">