Recents in Beach

Επίσκεψη Αμερικανών μεσιτών και κτηματομεσιτών στην Αλεξανδρούπολη

 


Από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε το ταξίδι στην «άγνωστη» Ελλάδα 22 μεσιτών και εκπροσώπων μεσιτικών γραφείων – μελών της Ένωσης Μεσιτών του Σικάγο των ΗΠΑ. Η αντιπροσωπεία που θα παραμείνει στην Ελλάδα για οκτώ ημέρες, βρέθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου και τα μέλη της παρακολουθήσαν εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις του επιχειρηματικού προφίλ και της επενδυτικής δυναμικής της περιοχής μας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και μεσίτες από την Αλεξανδρούπολη και άλλες πόλεις του Έβρου, που προσκλήθηκαν από το Επιμελητήριο μας. 

«Θεωρώ πολύ σημαντικό το ενδιαφέρον των Αμερικανών μεσιτών για την περιοχή μας και όπως έχουμε υποχρέωση τους φέραμε σε επαφή με συναδέλφους τους από τον τόπο μας, ώστε να αναπτυχθούν περαιτέρω σχέσεις. Το αμερικανικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας είναι έκδηλο από καιρό, και πλέον, εφόσον το επιτρέπουν και οι υγειονομικές συνθήκες, βλέπουμε ότι γίνεται και πράξη. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν σήμερα εδώ, ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην περιοχή μας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι μέλη μίας από τις μεγαλύτερες Ενώσεις των ΗΠΑ με χιλιάδες μέλη. Συνεπώς, η διαφήμιση του Έβρου στο κομμάτι των real estate ευκαιριών είναι τεράστια και αναμένουμε σύντομα τη σύναψη συμφωνιών», σχολίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. 

Οι Αμερικανοί μεσίτες, με τη συνέργεια της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας ταξιδεύουν και γνωρίζουν την «άγνωστη Ελλάδα», δηλαδή τις περιοχές που δεν είναι και τόσο προβεβλημένες, αλλά παράλληλα αποτελούν land of opportunity, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Ένωσης Νίκος Μανομενίδης. 

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι η ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης ήταν ήδη γνωστή στους Αμερικανούς μεσίτες και έχει κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις τους, λόγω της αμερικανικής παρουσίας στο Λιμάνι. 

Η αντιπροσωπεία θα παραμείνει στην Ελλάδα για οκτώ ημέρες και το ταξίδι τους που άρχισε από την Αλεξανδρούπολη περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς: Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πάργα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο και Αθήνα.  

Στην εκδήλωση που έγινε στο Επιμελητήριο Έβρου χαιρετισμούς και παρουσιάσεις έκαναν, εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Έβρου, Χρήστος Γιορδαμλής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">