Recents in Beach

Χάνουν την υπομονή τους στις Βρυξέλλες με τον Μητσοτάκη

 


Η Ορμπανοποίηση της Ελλάδας εξελίσσεται και οι Ευρωπαίοι χάνουν την υπομονή τους με τον πρωθυπουργό...

Με τους κομπασμούς Μητσοτάκη ότι στις Βρυξέλλες περιμένουν πώς και πώς τις προτάσεις του – από την πανδημία μέχρι το ενεργειακό- γελάνε ακόμη και τα σιντριβάνια στο Μπερλεμόντ.

Ο ίδιος πάντως βρίσκει την τελευταία απόφαση της Κομισιόν, …ικανοποιητική και ας αφήνει την Ελλάδα στο έλεος του χειμώνα.

Δεν βρίσκουν όμως οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, ικανοποιητικούς τους χειρισμούς του σε κάποια θέματα που του έχουν επιστήσει την προσοχή - ιδίως σε ότι αφορά το κράτος δίκαιου και την ενημέρωση.

Η Κομισιόν ακόμη περιμένει να ενσωματωθεί στο ελληνικό Δίκαιο η οδηγία για τους Προστατευόμενους μάρτυρες. Ο Μπορέλ εισπράττει διαρκώς δικαιολογίες, για την άρνηση ψήφισης των Μνημονίων που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Βέρα Γιούροβα μετέφερε τα χειροτέρα από την αντιμετώπιση της κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα. Η Ιλβα Γιόχανσον δεν θέλει να ακούσει για τον Μηταράκη και στην OLAF συγκλονίζονται από όσα ανατριχιαστικά ανακάλυψαν στη συμπεριφορά Ελλήνων λιμενικών και Frontex στις επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο.

Εκθέσεις οργανισμών με τους οποίους συνεργάζεται η Ένωση, στιγματίζουν την Ελλάδα του Μητσοτάκη, που συμπεριλαμβάνεται και στην έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τα εμβόλια του Μπουρλά .


Στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γίνονται διαρκώς προσφυγές και στο ανώτατο αντιπροσωπευτικό όργανο της κοινοτικής Ευρώπης, φρίττουν με την ιδέα ο Μητσοτάκης θα αρνηθεί την ανάκρισή του από την Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις υποκλοπές.

Η Ορμπανοποίηση της Ελλάδας εξελίσσεται και οι Ευρωπαίοι χάνουν την υπομονή τους με τον Μητσοτάκη…..

Γ.Λ. 

ieidiseis.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">