Recents in Beach

''Η Νεκταρία Αγγελάκη παίζει δυνατά για την Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.".

 


Η γνωστή Θεσσαλονικιά Νομικός (Εργατολόγος-Δημοσιολόγος) και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη ακούγεται ως μια από τις δυνατές και επικρατέστερες υποψηφιότητες για την Α' Θεσσαλονίκης και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική - Συμμαχία για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές.


Σύμφωνα με την δημοσιογραφική πιάτσα και από τα τελευταία δημοσιεύματα του πολιτικού ρεπορτάζ και την τοπική επικαιρότητα, η κυρία Αγγελάκη συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και προσόντα που απαιτούν τα ανανεωμένα σε πρόσωπα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. ειδικότερα για την Α' Θεσσαλονίκης. 


 Η νομική αλλά και πολιτική εμπλοκή της στην υπόθεση της μεγάλης απεργίας της "Μαλαματίνα" και η νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση τόσο του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρίας όσο και των απεργών - εργαζομένων και απολυμένων Συνδικαλιστών του Σωματείου, της έχει προσδώσει πόντους αναγνωρισιμότητας και την έχει βοηθήσει να κατακτήσει μέχρι στιγμής πολύτιμο πολιτικό έδαφος. 



Πέραν αυτού η κ.  Νεκταρία -Ελευθερία Αγγελάκη αποτελεί μια νέα, άφθαρτη τόσο πολιτικά όσο και εκλογικά υποψήφια...Μια νέα επιστήμονα δικηγόρο και νομικό, με άμεση συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες αλλά και ενεργά ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα ενημέρωσης και πρόληψης του Καρκίνου, με την συμμετοχή της στο ''Άλμα Ζωής'' ενώ η επιστημονική της ειδίκευση γύρω από το εργατικό δίκαιο ως Εργατολόγου - Δημοσιολόγου και λόγω της θέσης ευθύνης της ως Δικηγόρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) την καθιστούν ως μια ιδανική επιλογή στον αέρα ανανέωσης σε επίπεδο υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια των Εθνικών Εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. στην Α' Θεσσαλονίκης, αλλά και σε επίπεδο ανάδειξης στην κομματική πρώτη γραμμή, στελεχών με δυνατό βιογραφικό, με επιστημονικό κύρος αλλά και συμμετοχή στους κοινωνικούς-εργατικούς και δημοκρατικούς αγώνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">