Recents in Beach

Stay home and stay stylish: fashion pieces για να το πετύχετε!


 Όλες θέλουμε να νιώθουμε άνετα ενώ βρισκόμαστε στο σπίτι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε ταυτόχρονα να είμαστε κομψές καθώς φοράμε τις αγαπημένες μας πιτζάμες ή τις φαρδιές μας φόρμες. Οι fashion bloggers που κατακλύζουν τα social media άλλωστε μας το αποδεικνύουν καθημερινά με τις ‘stay at home’ επιμελώς ατημέλητες εμφανίσεις τους. Αν θέλετε και εσείς να περνάτε χαλαρωτικές στιγμές στην άνεση του σπιτιού σας και ταυτόχρονα να παραμένετε stylish δείτε παρακάτω ορισμένα fashion pieces που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε! 

Επενδύστε σε printed κολάν

Τα κολάν με ιδιαίτερα prints είναι και πάλι στην μόδα και σας χαρίζουν την απόλυτη άνεση μέσα στο σπίτι. Animal print, ριγέ, militaire, κολάν με γεωμετρικά σχέδια, οι επιλογές είναι τόσες πολλές ώστε να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και αναδεικνύει καλύτερα την σιλουέτα σας. Συνδυάστε τα printed κολάν σας με φαρδιά t-shirts στις ίδιες αποχρώσεις ή φούτερ κατά τους χειμερινούς μήνες και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα ένα εντυπωσιακό athleisure look για μέσα στο σπίτι. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε biker shorts τα οποία θα φορέσετε με τα αγαπημένα σας oversized hoodies.  

Οι πιτζάμες είναι must

Φυσικά το απόλυτο stay at home outfit δεν είναι άλλο από τις πιτζάμες! Ομολογουμένως οι πιτζάμες βρίσκονται συνήθως στην τελευταία θέση στην λίστα με τα ρούχα που θέλετε να αγοράσετε, ωστόσο ένα μαλακό σετ πιτζάμες είναι ιδανικό για να σας κάνει να νιώσετε cozy στο σπίτι σας ενώ παραμένει μια στιλάτη επιλογή. Πιτζάμες χνουδωτές, καρό, μεταξωτές, με χαριτωμένα σχέδια και απαλά υφάσματα σας αγκαλιάζουν και σας προσφέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης. Η επιλογή είναι και πάλι δική σας ωστόσο θα σας προτείναμε να αναζητήσετε κομψές πιτζάμες με ιδιαίτερα μοτίβα, όπως φλοράλ, ethnic ή καρό, τα οποία θα δώσουν χαρακτήρα και μοντέρνο ύφος στο look σας.

Μην ξεχνάτε τις παντόφλες

Ένα ντύσιμο δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια και φυσικά το at home ντύσιμό σας δεν αποτελεί εξαίρεση! Ζεστές, άνετες και μαλακές, οι παντόφλες γυναικείες αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Αναζητήστε slippers, χνουδωτές παντόφλες ή παντόφλες μποτάκια και απογειώστε το casual ντύσιμό σας μέσα στο σπίτι, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε απόλυτη ζεστασιά για τα πόδια σας και προστατεύετε τον οργανισμό σας από πιθανά κρυολογήματα. Παίξτε με τα χρώματα στις παντόφλες σας και μην διστάσετε να τα συνδυάσετε με τα χρώματα από τις πιτζάμες σας. Θα είστε αναμφίβολα το fashion icon του σπιτιού!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">