Recents in Beach

Ο Σπύρος Δέδογλου υπήρξε ο μόνος που μίλησε πολιτικά για την Μαρέβα και το καθεστώς Μητσοτάκη - Του Λάμπρου Παπαδή

 


Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι, είναι η αλήθεια ότι έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία πέντε χρόνια την δημόσια ζωή της χώρας τόσο για τις σχέσεις της με τα media όσο και για τις οικονομικές τις συναλλαγές.

Ένας από τους λίγους εκτός δημοσιογραφικού πλαισίου ανθρώπους, προερχόμενους από την περιφέρεια που παράγουν πολιτική και δεν υποχωρούν από αυτή προς χάριν της επικοινωνίας είναι ο πρώην Συντονιστής της Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Σπύρος Δέδογλου ο οποίος τόσο μέσα από το ρεπορτάζ του Faros24.gr όσο και μέσα από τις αποκαλύψεις στα Social Media, καταδεικνύει το άλλο πρόσωπο της Μαρέβας αλλά και του καθεστώτος Μητσοτάκη.

''ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΒΡΕ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΕΙΝΑΙ…..210 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ 0,58 ΣΕΝΤΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ…….ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ;''

 Με την παραπάνω ανάρτηση του στις 8 Ιανουαρίου 2018 στο facebook ο κ. Σπύρος Δέδογλου ισχυρίζεται ότι το μίσθωμα για το κτήριο του Τζιβρέ στο Σουφλί είναι 210 ευρώ το χρόνο. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την απάντηση για το αποκαλυπτικό σχόλιο του κ. Δέδογλου!

Σημειωτέων ότι ο κ. Δέδογλου είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος και μέλος της πρωτοβουλίας πολιτών για δημιουργία δήμου Κοσμοσώτηρας στον Έβρο αλλά και πρόεδρος της Θεαγένης Κοιν.Σ.Επ.

Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο κύριος Δέδογλου αποκάλυψε τον σκοτεινό σκοπό και τις προθέσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική και το μεταναστευτικό, αποκαλύπτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυσιάζει τον Έβρο και τους Εβρίτες προς χάριν της επικοινωνίας.

”Ο κ. Μηταράκης πριν λίγο στο MEGA έκανε περιγραφή της νησίδας στην οποία υπήρχαν οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες στον Έβρο. “Η νησίδα αυτή από την όχθη έχει απόσταση από εδώ μέχρι εκεί (έδειξε ένα σημείο κοντινό στο στούντιο) χωρίς να υπάρχει νερό, άρα μπορούσαν να περάσουν άνετα αλλά δεν το έκαναν για να δημιουργήσουν θέμα ” είπε ο τιτάνας υπουργός 108 του υποκλοπέα υιού Μητσοτάκη.

Πώς γίνεται να είναι τόσο κοντά στην Ελληνική όχθη η νησίδα για την οποία μας λένε ότι είναι Τουρκική;

Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα εκτός από την ικανοποίηση των ακροδεξιών οπαδών τους.

#εκλογες_τωρα για να φύγει η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση.”.

Ανάρτηση του κύριου Δέδογλου στα Social Meida στις 24 Αυγούστου 2022.

Δεν χωράει λοιπόν πλέον αμφιβολία τόσο για την ελληνική περιφέρεια, τον Έβρο και την πολιτική στην πράξη και στην επιχειρηματολογία, για το πως και από ποιους εκπορεύεται το πλάνο παραγωγής μοντέλου πολιτικής και κυρίως ανατροπής του καθεστώτος Μητσοτάκη την επόμενη ημέρα της επόμενης Προοδευτικής-Δημοκρατικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική- Συμμαχία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">