Recents in Beach

Αφού του το είπε ο Μητσοτάκης όλα θα πάνε καλά .....κοιμηθείτε ήσυχοι !!


 Συναντήθηκε ο κ Κελέτσης με τον κ. Μητσοτάκη για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που ξαφνικά δεν πωλείται και παραμένει στο κράτος από αυτούς που θέλουν να πουλήσουν μέχρι και το νερό, για γεωστρατηγικούς λόγους και θέλουν  να τους πιστέψουμε!!

Τρεισήμιση   χρόνια  σχεδιάζουν την πώληση, ακυρώνουν διαγωνισμούς αφού πρώτα απέρριψαν το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης για υποπαραχωρήσεις στο λιμένα της Αλεξανδρούπολης κάτι που κράτησαν στην Καβάλα  και στο τέλος δεν πουλάνε !!!!

Ερχεται τώρα ο κ. Κελέτσης σε μια καθαρά επικοινωνιακού τύπου συναντηση με τον υποκλοπέα πρωθυπουργό και παίρνει , λέει , διαβεβαιώσεις "ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στις επενδύσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολη" Πως θα γίνει αυτό όμως δεν το λέει .

Ο κ. Κελέτσης έθεσε και το θέμα της σχολής ψυχολογίας στο Διδυμότειχο .......αυτή που είχαν εξαγγείλει και έβαζαν τους Διμοτιανούς να τσακώνονται για την χωροθέτηση....Την ώρα που γινόταν αυτό πήγαινε για μεταφορά η νοσηλευτική και ενας φορέας βράβευε τον υφυπουργό παιδείας τον κ. Συρίγο

... τον ενημέρωσε για την παράλειψη ένταξης του Έβρου στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» του Υπουργείου Ενέργειας ζητώντας την παρέμβασή του προκειμένου να αποκατασταθεί η παράλειψη αυτή. Αυτό βεβαίως είναι ακόμη μια ένδειξη της αγάπης ( τέτοια λένε) του Μητσοτάκη για τον τόπο μας.

Το Δελτίο τύπου του Βουλευτή

Συνάντηση Σταύρου Κελέτση με τον Πρωθυπουργό για το Λιμάνι και θέματα του  Βορείου Έβρου

Την διαβεβαίωση ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στις επενδύσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρο Κελέτση σε συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση έγινε σήμερα  (21/11/22) το μεσημέρι κατόπιν αιτήματος του Βουλευτή. Ο κ. Κελέτσης ανέπτυξε στον Πρωθυπουργό τον προβληματισμό του σχετικά με τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει για την ανάπτυξη του λιμανιού και την περιοχή η ακύρωση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης. Ο Βουλευτής Έβρου   τόνισε στον Πρωθυπουργό ότι «η αναβάθμιση της γεωπολιτικής σημασίας του λιμανιού και η επιλογή της Κυβέρνησης να παραμείνει στο κράτος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει εις βάρος της εμπορικής ανάπτυξης του λιμένα – που αναμένεται να δώσει ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή - πράγμα που προϋποθέτει την εκτέλεση των έργων που προέβλεπε το master plan και πρέπει πλέον να γίνουν από τις δημόσιες επενδύσεις».

Επιπλέον ο βουλευτής Έβρου έθεσε στον Πρωθυπουργό μεταξύ άλλων δύο σημαντικά θέματα:

  • Την άμεση νομοθέτηση της ίδρυσης της Σχολής Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο (που έχει ήδη αποφασιστεί από το Υπουργείο Παιδείας και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και καθυστερεί) με προεδρικό Διάταγμα ή Νομοθετική ρύθμιση. 

  • Την υλοποίηση της πρόβλεψης στον 4ο Άξονα του Πορίσματος της «Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης» για οικονομική ενίσχυση και κινητροδότηση των κατοίκων και ιδιαίτερα των νέων, στον Βόρειο και Κεντρικό Έβρο για απόκτηση νέας κατοικίας ή αποκατάσταση και αναβάθμιση της υπάρχουσας και τον ενημέρωσε για την παράλειψη ένταξης του Έβρου στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» του Υπουργείου Ενέργειας ζητώντας την παρέμβασή του προκειμένου να αποκατασταθεί η παράλειψη αυτή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">