Recents in Beach

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θεσσαλονίκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου στο ΑΠΘ. (Φωτο)

 


Στεφάνι κατέθεσε κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης στην αναθηματική πλάκα του Πολυτεχνείου ΑΠΘ το πρωί της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου.

Το στεφάνι κατέθεσε ο επικεφαλής του κλιμακίου και συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς. Στην κατάθεση βρέθηκε και ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστος Γιαννούλης. Σημειώνεται ότι κατατέθηκε στεφάνι και από την πλευρά της παράταξης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που στηρίζεται από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



Ακόμη, στεφάνι κατέθεσε και το σωματείο συνταξιούχων «η Συσπείρωση», ενώ στο σημείο βρέθηκαν αρκετά μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της νεολαίας στην πόλη, όπως ο αναπληρωτής συντονιστής Α' Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου, το μέλος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών και πρώην βουλευτής του κόμματος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Στέργιος Γρηγορίου, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Δήμητρα Θωμά και το Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη.



Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλούν την Πέμπτη σε προσυγκέντρωση στις 17:00 στην εμπορική πύλη της ΔΕΘ, απέναντι από την αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Στη συνέχεια το μπλόκ του κόμματος και της νεολαίας θα ακολουθήσουν την πορεία που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών.




«Η μνήμη της εξέγερσης είναι παντοτινή, το Πολυτεχνείο του '73 φωτίζει τους αγώνες του σήμερα, συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο για τον ίδιο σκοπό» αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">