Recents in Beach

Τρομάζει το Μαξίμου η επαναδιαπραγμάτευση των αμυντικών συμφωνιών με την Γαλλία από τον Αλέξη Τσίπρα.

 


Πανικός επικράτησε στα υπόγεια του Μαξίμου ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα να στέλνει τελεσίγραφο στο Παρίσι μέσω του Γάλλου πρέσβη στην Αθήνα κ. Πατρίκ Μεζονάβ ότι εάν πάραυτα οι γαλλικές εταιρίες δεν δώσουν υποκατασκευαστικό έργο και ερευνητικά προγράμματα στην ελληνική βιομηχανία, εκείνος ερχόμενος στην εξουσία θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου προφανώς θεωρώντας ως πιθανό σενάριο ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει σύντομα στην εξουσία, του επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον «εθνικά επικίνδυνο» και ότι εξυπηρετεί «σκοτεινά συμφέροντα».


Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε για «επαναδιαπραγμάτευση» και όχι για «ακύρωση» των συμβάσεων όπως διαμαρτυρήθηκε ο Γ. Οικονόμου ότι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης «Εθνικά επικίνδυνος» είναι αυτός που υπερασπίζεται την εγχώρια αμυντική του βιομηχανία (Τσίπρας) ή εκείνος που την αγνοεί (Μητσοτάκης);

Τέλος ποιος εξυπηρετεί «σκοτεινά συμφέροντα»; εκείνος που έχει έγνοια για να υπάρξει ένα αξιοπρεπές ποσοστό Ελληνικής Προστιθέμενης Αξίας (30%) σε αμυντικές προμήθειες 7 δισ. ή εκείνος που αδιαφορεί στο να υπάρξουν Αντισταθμιστικά Ωφελήματα;





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">