Recents in Beach

ΑΚΚΕΛ: Το μαχαίρι των fact checkers στην πλάτη της Δημοκρατίας

  


Πισώπλατη μαχαιριά κατά της Δημοκρατίας αποτελεί η δράση των «fact chekers» που υποτίθεται ότι ελέγχουν την ορθότητα δημοσιευμάτων κλπ., κάτι που είναι αναπόσπαστη λειτουργία μέσα στο σώμα της δεοντολογικής δημοσιογραφίας και δεν χρειάζεται εξωτερικούς «ειδικούς».

            Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε νοητό όριο και τίθεται θέμα όχι «αν» αλλά «πόσο» επεμβαίνουν στο εκλογικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι μπλοκάρουν ή υποβαθμίζουν την αναγνωσιμότητα δημοσιευμάτων και κομμάτων όπως το ΑΚΚΕΛ και με αυτό τον τρόπο επιβάλλουν έμπρακτη απαγόρευση διάδοσης της πολιτικής δράσης και ενημέρωσης των πολιτών. Αν δεν σε ακούει, τότε δεν σε ξέρει ο ψηφοφόρος και δεν σε γνωρίζει ως επιλογή του για να σε εκλέξει στις εκλογές.

Οι fact checkers του Facebook και των άλλων social media δεν είναι συνταγματική αρχή, είναι ιδιωτικές εταιρείες που κατευθύνονται από  το καθεστώς Μητσοτάκη για να λογοκρίνουν, καθώς οι fact checkers συνεχίζουν να διοχετεύουν τη δική τους κυβερνητική άποψη ή την παραπληροφόρηση της νέας παγκόσμιας τάξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ενώ η αλήθεια μπορεί να έχει δύο ή και περισσότερες όψεις, οι πληρωμένοι ελεγκτές αναγνωρίζουν ως μοναδική αλήθεια αυτήν που προωθεί το βρώμικο σύστημα, αυτήν επιβάλλουν. Με συνοπτικές διαδικασίες και με ναζιστικές μεθόδους, χωρίς αντίλογο και χωρίς δικαιώματα αντίρρησης. Αποφασίζουν και διατάζουν το τι πρέπει να διαβαστεί ή όχι στα social. Ακόμη ελέγχουν την αναγνωσιμότητα μιας ανάρτησης, ακόμη και το πόσα likes θέλουν να πάρει. Με αντιδημοκρατικές - φασιστικές διαδικασίες και σε συνεργασία με την κυβέρνηση, αναβιώνουν ναζιστικές τακτικές φίμωσης κάθε αντίθετης άποψης τσαλαπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας.

Ως ΑΚΚΕΛ θα αγωνιστούμε μέχρι εσχάτων για την διατήρηση της δημοκρατίας και Θεού θέλοντος αν είμαστε στην επόμενη Βουλή θα ζητήσουμε διερεύνηση των βρώμικων σχέσεων κυβέρνησης, ΕΥΠ , υπουργείου εσωτερικών και ελεγκτών των social και εκτός των φασιστικών τακτικών της φίμωσης των αντιφρονούντων, εάν υπάρχει συλλογή στοιχείων πολιτικών φρονημάτων και φακέλωμα των χρηστών των social media για εκδικητική χρήση από το καθεστώς Μητσοτάκη. Το σκάνδαλο της χαλιναγώγησης των social media καθώς και η συλλογή στοιχείων από τις αναρτήσεις και τις αναζητήσεις των χρηστών αποτελούν σκάνδαλο ίσως ακόμη μεγαλύτερο από αυτό των υποκλοπών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">