Recents in Beach

Styling tips για τη νέα σου mini bag που θέλεις να παίρνεις παντού μαζί σου


 Δεν σε αδικούμε καθόλου για αυτό. Αγάπησες την τάση των mini bags, την υιοθέτησες και τώρα θέλεις να έχεις μαζί σου τη νέα σου mini bag, όπου κι αν πηγαίνεις. Κανένα πρόβλημα, αφού οι τσάντες αυτές δεν είναι καθόλου περιοριστικές. 

Αν έχεις κάποια απορία σχετικά με το πώς μπορείς να τη συνδυάσεις και να την εντάξεις σε κάθε σου outfit, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές.

  1. Tip για τις καθημερινές mini bags

Αν η mini bag της καρδιάς σου είναι σε απλή γραμμή και σχέδιο, τότε σε βολεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μαύρες, καφέ ή ζαχαρί mini bags ταιριάζουν με σακάκια κάθε χρώματος, σε περίπτωση που σκέφτεσαι ένα office look. Εξισορροπούν και ταιριάζουν απόλυτα με εντυπωσιακά κοσμήματα, αφού αφήνουν την προσοχή να πέσει πάνω σε αυτά. 

  1. Tip για τις φανταχτερές mini bags, σε έντονα χρώματα

Εδώ έχεις δύο επιλογές. Ή αφήνεις την τσάντα να είναι η πρωταγωνίστρια, ή κάνεις color-blocking συνδυασμούς για να είσαι εσύ η πρωταγωνίστρια. Αν επιλέξεις το πρώτο σενάριο, τότε φοράς τη mini bag πάνω από μονοχρωματικά σύνολα, που θα αποτελούν τον καμβά σου. Αν επιλέξεις το δεύτερο και τολμηρό σενάριο, τότε φρόντισε να δημιουργήσεις ένα σύνολο με χρώματα τρία χρώματα maximum, με το ένα να είναι αυτό της τσάντας σου.

  1. Tip για τις mini bags με μοτίβο / λογότυπο

Ξέρεις ήδη γιατί επέλεξες αυτήν τη mini bag. Θέλεις να αποπνέεις πολυτέλεια και στυλ, σε έναν διαχειρίσιμο βαθμό, ίσα με το μέγεθος της τσάντας σου. Ειδικά αν διαθέτεις μία από τις Ames τσάντες, ξέρουμε ήδη ότι αντιλαμβάνεσαι πώς να συνδυάζεις την πολυτέλεια με τη διαχρονικότητα. Δώσε άλλη διάσταση στο επίσημο ντύσιμο, το office look αλλά και αυτό  της κυριακάτικης πρωινής βόλτας, με μια mini bag που θα το συμπληρώνει απόλυτα. Και πού αλλού θα βρεις ένα καλύτερο συμπλήρωμα από τις Ames τσάντες;

  1. Tip για τις βραδινές mini bags

Γίνε η νέα Emily in Paris της περιοχής σου και φόρα τη βραδινή σου mini bag με mini φούστα, καλσόν κι ένα δερμάτινο jacket από πάνω. Ειδικά μια mini bag με αλυσίδες ή μεταλλικές λεπτομέρειες- ειδικά αν πρόκειται για Karl Lagerfeld τσάντες, είναι ό,τι καλύτερο για ένα outfit που θα σε συνοδεύσει σε μια βραδιά με πρωταγωνίστρια εσένα. Συνδύασε τη δική σου τσάντα και με skinny jeans, κόκκινη ζώνη και λευκό κορμάκι, και δες τη διαφορά σε ένα -κατά τ’ άλλα- casual look.

Οι mini bags υπάρχουν για να υποστηρίξουν κάθε στιλιστική φαντασία σου. Αξιοποίησε τη δύναμή τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">